Adresa
Facebook Twitter Instagram Youtube

3 Coltare ce iti vor schimba livingul INSTANT !

Home » Blog » 3 Coltare ce iti vor schimba livingul INSTANT !

Chiar dacă atunci când ți-ai amenajat casa ai încercat pe cât posibil să folosești mobilier care să nu se demodeze prea curând sau de care să nu te plictisești, la un moment dat, vei simți nevoia unei schimbări. Este perfect normal. De multe ori, înlocuirea elementelor decorative poate fi o modalitate bună de a modifica tonul camerei, dar nu suficientă dacă dorești o schimbare majoră. Cu toate acestea, pentru a face schimbări prin care să se simtă diferența, nu este nevoie să investești bani într-o redecorare integrală, fiind un proces costisitor și care necesită mult timp. Este suficient să înlocuiești o piesă cheie de mobilier, iar camera va părea cu totul alta.

 

Confortul, calitatea și satisfacția ta sunt prioritatea noastră. Tocmai de aceea, noi, cei de la Best Sofa, îți propunem 3 modele de colțare cu design și culori care se află în tendințe, dar care își vor păstra mult timp de acum încolo aerul de nou pe care cauți să-l aduci casei tale. Să ai, totuși, în vedere faptul că fiecare dintre aceste produse poate fi personalizat conform gusturilor tale, astfel, poți alege poziționarea șezlongului, culoarea, textura și materialul.
 

 

 

1. Colțarul COLOMBO

 

Coltarul Colombo

Dă click pe poză dacă vrei să vezi produsul

 

Colțarul Colombo reprezintă o alegere excelentă atunci când vrei să îi oferi viață și culoare livingului, pentru că acoperă orice aspect pe care îl ai în vedere în momentul în care decizi să faci o schimbare bine-venită. Atât designul, cât și calitatea materialelor folosite în confecționarea lui îți garantează faptul că ai luat o decizie pe termen lung, de care te vei bucura de fiecare dată când ajungi acasă după o zi obositoare. Dimensiunea și reglajul electric al șezutului te vor ajuta să te relaxezi mereu, indiferent că ai musafiri, citești o carte bună sau te uiți la serialul preferat. Pe lângă aspect și confort, aduce în plus și funcționalitate, deținând lada de depozitare pentru eficientizarea spațiului în living.
 

 

 

2. Coltarul FABIO

 

Coltar Fabio

Dă click pe poză dacă vrei să vezi produsul

 

Transformă-ți livingul oricând într-o camera pentru musafiri, atunci când doresc să-și petreacă noaptea la tine acasă. Colțarul Fabio, pe lângă designul deosebit, este extensibil și se poate transformă ușor într-un pat confortabil. Confecționat preponderent din lemn masiv și pal, este o piesă de mobilier care va trece mereu testul timpului cu brio și care nu își va pierde niciodată farmecul și unicitatea. Îți oferă, totodată, beneficiul de a avea un colțar versatil ce poate fi asortat cu ușurință și care împreună cu restul mobilierului din living va oferi cursivitate și coerentă în design.
 

 

 

 

3. Coltarul VERO

 

Coltarul VERO

Dă click pe poză dacă vrei să vezi produsul

 

Dacă te încântă ideea unui colțar, dar cu toate acestea livingul nu îți pune la dispoziție atât de mult spațiu pentru piese de mobilier de dimensiuni mai mari, colțarul Vero este cea mai bună opțiune, astfel încât tu să nu faci niciun compromis între ceea ce îți place și ceea ce ți se potrivește. La fel ca în cazul celorlalte produse, colțarul Vero reprezintă o alegere bună atunci când vrei să îți transformi instant livingul într-o încăpere cu totul nouă, care radiază bună dispoziție și căldură.

 

Deși ai posibilitatea să alegi ce culoare dorești pentru acest colțar, nu-ți fie teamă să alegi o culoare îndrăzneață precum roșul închis, întrucât este o alegere foarte populară printre designerii de interior. Roșul este o culoare în tendința în ultimii ani atât pentru mobilier, cât și pentru pereți. Te ajută să spargi monotonia și să oferi un aspect de care nu te vei plictisi.
 


Möbelhaus | Mobileaza-ti casa cu stil!
Abonare Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si promotii Mobelhaus
Intracom Trading Company S.R.L.
Calea Lugojului 2 Timisoara

Luni - Vineri: 10:00-19:00,
Sambata: 10:00-14:00

Tel : 0256 455 555
Mobil: 0784 999 991
© 2024 Mobelhaus.com - Toate drepturile rezervate
FacebookInstagramYoutube