Adresa
Facebook Twitter Instagram Youtube

5 obiecte in care merita sa investesti mai multi bani

Home » Blog » 5 obiecte in care merita sa investesti mai multi bani

 

 

Fie ca este prima ta locuinta sau ca a venit momentul unor schimbari, procesul de amenajare este unul complex si plin de decizii: de la mobila, pana la elementele decorative sau la ce culori sa alegi pentru pereti. Pentru a te ajuta sa iti tii sub control mai bine bugetul alocat renovarii, am sumarizat 5 obiecte care isi merita toti banii. Investeste in aceste piese cheie din locuinta ta pentru ca iti vei facilita intreg procesul si iti vei gestiona fondurile mult mai bine, bucurandu-te, totodata, de alegerile facute pe termen lung.

 

 

1. Canapeaua

 

 


COLTAR GUCCI

 

 

Pe canapea iti petreci majoritatea serilor sau a zilelor de relaxare, asa ca este normal sa fie o piesa de mobilier in care merita sa investesti mai multi bani pentru ca este foarte importanta. Este folosita foarte des, ceea ce inseamna ca o canapea ieftina sau de proasta calitate se va uza mult mai repede si mai usor in comparatie cu o canapea de calitate superioara. Cadrul se va deteriora, iar sezutul nu isi va pastra forma initiala, ceea ce inseamna ca va incepe sa devina inconfortabila si va necesita sa fie schimbata cu una noua. Decat sa schimbi canapeaua des, mai bine investeste intr-una pe care o vei tine pe termen lung. Nu vei regreta!

 

 

 

2. Patul

 

 


PAT MAGGIE

 

 

Este extrem de important sa acorzi atentie si resurse financiare pieselor de mobilier cu utilizare frecventa. O alta piesa care nu trebuie neglijata este patul, intrucat este una dintre cele mai bune investitii pe care le poti face. Achizitioneaza o saltea de calitate pentru un somn bun si un pat confectionat din materiale rezistente. Astfel, pe langa confort, vei avea parte si de o piesa cheie in dormitor ce va influenta tot designul incaperii si care te va ajuta sa obtii aspectul pe care ti-l doresti. Un pat de calitate va rezista foarte bine in timp si nu se va deteriora prea usor. Nimanui nu-i place un pat rupt care scartaie dupa 1 an de folosire.

 

 

 

 3. Zona de home office

 


BIROU B-140

 

 

 


SCAUN DE BIROU PRESIDENT  

 

 

 

Lucratul de acasa este o tendinta relativ noua, dar care a prins foarte multa amploare in ultimii ani. Daca te numeri printre persoanele care lucreaza exclusiv sau ocazional de acasa, atunci o zona de homeoffice este o investitie necesara. Orienteaza-te catre un birou care sa completeze aspectul incaperii in care este folosit si, mai ales, catre un scan de birou cu inaltime ajustabila si suport ergonomic pentru a incuraja o postura corecta a spatelui. Te vei bucura, in timp, ca ai ales piese de calitate care te ajuta sa te simti confortabil si sa lucrezi de fiecare data cu placere.

 

 

 

4. Masa de dining

 

 


MASA EXTENSIBILA SALVADORE

 

 

O masa frumoasa si de calitate face toata diferenta din lume, indiferent ca iei masa in doi sau cu prietenii. Indiferent ca spatiul iti permite sa optezi catre o masa de dimensiuni reduse sau de dimensiuni mari, investeste intr-o masa din lemn care va tine cu anii. Materialele naturale imbatranesc mult mai frumos in timp, dar o masa de sticla sau de metal va merge de minune intr-o locuinta cu tendinte minimaliste.

 

 

 

5. Covorul

 

 


PAT SARA

 

 

Covorul potrivit poate transforma complet o incaperere. Opteaza pentru un covor de calitate, chiar daca este mai costisitor, pentru ca este mereu o alegere buna atunci cand decorezi. Un covor adauga textura, culoare si mai ales, creeaza un punct vizual de interes acolo unde este folosit. Foloseste-l sa scoti in evidenta piese cheie de mobilier precum canapeaua si patul si vei obtine un aspect de care orice designer de interior ar fi multumit.

.

.

 

 


Möbelhaus | Mobileaza-ti casa cu stil!
Abonare Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si promotii Mobelhaus
Intracom Trading Company S.R.L.
Calea Lugojului 2 Timisoara

Luni - Vineri: 10:00-19:00,
Sambata: 10:00-14:00

Tel : 0256 455 555
Mobil: 0784 999 991
© 2024 Mobelhaus.com - Toate drepturile rezervate
FacebookInstagramYoutube