Ce va ofera un magazin mobila import Germania

Deoarece nu toti avem norocul de a sta intr-o locuinta spatioasa cu suficiente dormitoare pentru membrii familiei sau pentru musafirii care doresc sa ramana peste noapte, un coltar extensibil import Germania poate fi o solutie perfecta. Acesta este solutia potrivita pentru a oferi spatiu de dormit in timpul noptii. Intr-un magazin mobile import Germania puteti gasi o gama variata  de coltare extensibile si canapele  care pot fi echipate cu urmatoarele extensii:

  • Tip sertar care esteformat dintr-un element ce poate fi extras din partea inferioara a zonei de sezut si care este pozitionat printr-o simpla miscare la acelasi nivel cu sezutul canapelei formand o suprafata plana.
  • Tip ribalta care consta intr-un pat pliabil echipat cu slatea din spuma poliuretanica ori cu arcuri ce este sustinut de un support metallic, lemn si chingi elastic.
  • Tipul doppel liege presupune tragerea sezutului canapelei si aplecarea in fata a spatarului acesteia pana se obtine o suprafata plana.
  • Tipul modular. Aici este vorba de un coltar format din elemente modulare care prin alaturare formeaza o suprafata de dormit. Este recomandat sa cautati variante ce sunt prevazute cu elemente de fixare a modulelor pentru ca acestea daca nu sunt prinse tind sa se deplaseze  sub greutatea corpului in timpul somnului.
  • Tipul click-clack este o extensie clasica ce presupune ridicarea suzutului coltarului pana in pozitia in care se aude un click, de unde vine si denumirea acestuia.

Pe langa aceste modele mentionate mai sus mai exista si alte tipuri de coltare extensibile ce se preteaza folosirii doar in dormitor sau in camera copiilor datorita designului destul de modest.

Inainte de a achizitiona un coltar extensibil import Germania trebuie sa mai tientii cont si de frecventa folosirii extensiei. In cazul in care o folositi zilnic, trebuie sa luati in calcul extensia tip ribalta.

Este necesar sa stabiliti designul si tipul de tapiterie care vi se potriveste deoarece acesta trebuie sa fie in acord cu restul ambientului. Nu va cramponati de standarde si de reguli cautand un coltar extensibil clasic doar pentru ca asa ati vazut intr-o revista sau ca asa cere stilul, incercati sa iesiti din standard alegand un coltar care va place, comod, pentru a va putea personaliza ambientul. Sa nu uitati ca acasa nu inseamna interioarele copiate din revista ci spatiile in care va simtiti cel mai bine. In ceea ce priveste confortul si durata de exploatare, tapiteria este foarte importanta.

Sunt doua mari categorii din care sa alegeti si anume: pielea sau stofa. Alegerea uneia dintre cele doua trebuie sa fie strans corelata cu modul de viata pe care il aveti. Daca doriti un etalon de eleganta, pielea este alegerea ideala. Aceasta are o durata de viata destul de lunga si poate fi curatata destul de simplu. In ceea de priveste piele, un aspect putin neplacut este faptul ca este rece atunci cand va asezati pe ea si ideal ar fi sa fiti atenti la articolele vestimentare pe care le purtati deoarece, capsule spre exemplu ar putea sa o zgarie.

Daca alegeti stofa,  aceasta poate fi tapiteria perfecta pentru cei care doresc confort si simplitate  dar ofera si caldura unui camin. Aceasta tapiterie  este usor mai sensibila in ceea ce priveste petele insa exista o multime de produse de curatat asa ca stati fara grija. Ca noutate in domeniu sunt materialele special tratate, impermeabile ce impiedica absorbtia lichidelor si implicit aparitia petelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *