Cum alegem mobila potrivita – dulap cu oglinda sh

O persoana care nu are deloc experienta in amenajari interioare  poate avea parte de o provocare considerabila deoarece alegerea poate fi cu atat mai dificila cu cat varietate optiunilor de a mobila pune in incurcatura majoritatea proprietarilor. Este indicat, daca va aflati in aceasta situatie sa luati in considerare cateva sfaturi cu privire la modul cum ar trebui decorat livingul si anume:

  • Trebuie sa tineti cont de destinatia pe care o are camera. Cu siguranta, modul in care o sa fie camera o sa va ajute considerabil sa alegeti mobila care sa corespunda din toate punctele de vedere. In cazul in care spatiul o sa aiba ca scop doar primirea oaspetilor, piesele de mobilier si elementele decorative  pot sa fie realizate chiar si din materiale mai delicate, iar daca este vorba de un living ce urmeaza sa fie folosit intens in locuinta si unde mai sunt si copii mici, mobila trebuie sa fie una rezistenta, atat la utilizare cat si la pete.
  • Incercati sa urmariti calitatea si confortul. Pentru ca isi doresc sa economiseasca, foarte multe persoane aleg preturi mai avantajoase in detrimentul calitatii. In momentuil in care se alege mobila de living, un accent deosebit trebuie sa fie pus pe calitate si confort. Un fotoliu ori o canapea de proasta calitate o sa se uzeze miult mai repede si poate provoca disconfort la fiecare folosire.
  • Gandeste-te in ce stil decorezi camera. Inainte sa te decizi trebiuie sa ai in vedere si restul camerelor astfel incat mobila pentru living sa nu faca nota discordanta cu amenajarile din restul locuintei. Chiar daca iti doresti un stil retro, clasic, ori ceva modern, contemporan ori electic, nu ai cum sa gafezi daca stilul o sa fie in concordanta cu ambientulo intregii locuinte.
  • Mobila de living trebuie sa fie aleasa in functie de ce spatiu dispui. De cele mai multe ori se poate intampla ca un set de mobila living, un pat nemtesc sau chiar un dulap cu oglinda sh ori un dulap import Germania, sa nu se potriveasca in spatiul in care doresti sa asezi piesa de mobilier. Un set de mobila va poate incanta atat de tare atunci cand il vedeti expus in magazin insa, odata ce este achizitionat se constata faptul ca nu se incadreaza in spatiul destinat. Trebuie facute cateva masuratori exacte, iar proiectarea si chiar mobila realizata la comanda sunt doar cateva dintre recomandari date de catre experti pentru a nu va trezi cu surprize neplacute.
  • Nu trebuie sa complicati lucrurile. Desi sunt momente in care ai tendinta sa cumperi lucruri mai multe decat ai nevoi, ajungi sa ai piese de mobilier pentru living care pur si simplu te vor incurca, deci vor fi inutile si nu are rost sa incarci spatiul. Trebuie sa pastrezi lucrurile simple si sa nu alegi decat acele piese care sunt obligatoriu necesare in functie de toate criteriile enumerate mai sus.

Astfel de recomandari cu privire la amenajare si la alegerea pieselor de mobilier sunt absolut utile mai ales celor care nu au nici o idee de ca cale sa apuce spre a gasi cel mai potrivit mobilier pentru casa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *