Cumpara chiar acum un coltar extensibil de import din Germania!

In casele ceva mai modernizate, pe fondul influentei de afara, influentele minimaliste incep sa isi faca simtita prezenta, dovada ca trendurilor paturilor joase prinde puteri si la noi.

De ce paturi joase? Pentru ca au un volum ocupat din spatial locuibil care e mult mai mic in comparatie cu paturile traditionale, mai masive, mai voluminoase. Astfel, mai ales camerele/dormitoarele (adesea mici) par ceva mai aerisite. In plus, ganditi-va la un aspect pe care multa lume il rateaza: paturile moi si confortabile sunt un lucru relativ nou in istoria omenirii, de-a lungul evolutiei umane, oamenii fiind obisnuiti sa doarma pe paturi ceva mai dari, adesea pe lemne sau Frunze.

Sigur, accesoriile, tipurile de paturi, forma si dimensiunile lor si materialele din care sunt construite si in care sunt amenajate dormitoarele, insa ideea de dormitoare alb negru nu va inceta sa lipseasca din casele noastre nici multi ani de acum incolo. O idee indrazneata este si sa achizitionezi imediat un coltar extensibil de import din Germania.

Care ar fi avantajele? In primul rand, se pot integra cu usurinta si alta culori, pentru ca aceasta combinatie nu este exclusivista (desi ar putea fi fara probleme). Proiectele pe care vi le-am pregatit pentru ziua de astazi contin ansambluri moderne, dormitoare moderne cu paturi si accesorii asisderea.

Personal, nu sunt de acord cu un trend pe care-l fac multe reviste de arhitectura si design interior online, acela de a pune lumina rece in proiectele pe care le posteaza, pur si simplu pentru ca lumina rece nu e potrivita pentru un dormitor, ci mai degraba pentru sali de sedinta, spitale, institutii, dar in niciun caz intr-un loc unde sistemul nervos central are nevoie de liniste si de odihna. MobelHaus iti sare in ajutor imediat daca te-ai hotarat ce mobila vrei sa cumperi.

Apoi, observati ca in functie de caz, albul si negrul pot fi ba puncte focale, ba culori dominante, in functie de scop. Se merge mult pe nuante mate, in care lumina e absorbita, nu reflectata (de unde si nevoia de lumina calda), dar si de o iluminare naturala cat mai buna.

Se mai poate observa un trend, acolo unde spatiul o permite: paturi incastrate in carcase de lemn, care dau impresia de paturi joase, ca cele asezate direct pe podea. Spatiul liber poate fi folosit pe post de depozit pentru diferite lucruri, iar efectul vizual e placul si unic, mai ales pentru Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *