MobelHaus este o investitie importanta pentru casa ta!

Daca vorbim de paturi rotunde in dormitoare, parerile sunt impartite. Astazi vorbim despre avantajele si dezavantajele acestor tipuri de paturi si, totodata, despre dormitoarele in care pot fi amplasate astfel de paturi.

In mod evident, principalul dezavantaj are legatura cu insasi forma rotunda a patului, indiferent ca vorbim de o saltea rotunda pe o rama dreptunghiulara clasica sau de paturi rotunde efectiv. Bineinteles, daca va uitati in colectia de poze de mai jos veti vedea ca nu intotdeauna vorbim de paturi cu aceasta forma care sa fie neaparat strica, ci mai degraba, versiunile mai comerciale sunt mai degraba rotunjite, tocmai pentru a ocupa cat mai putin spatiu in dormitoare.

Si asa ajungem la dezavantaje: acest tip de paturi ocupa mai mult spatiu decat cele obisnuite, plus ca de cele mai multe ori nu pot fi asezate la perete decat atunci cand au forma atipica si sunt atasate unui coltar. In forma clasica, strict rotunda, ele pot fi pozitionate in mijlocul unei camere, unde ocupa destul de mult spatiu. Alege MobelHaus si nu iti va parea rau!

Apoi, la capitolul avantaje, trecem in revista originalitatea si faptul ca, cel putin pe la noi, ele sunt relativ recente pe piata, implicit se gasesc destul de rar in casele din Romania, plus ca sunt o multime de posibilitati de decorare in juru-le. De fapt, cele mai multe paturi rotunde sunt versatile in ideea in care ele au mai mult o forma alungita si nu una perfect geometrica, fapt ce permite deseori incorporarea lor intr-un coltar sau adaugarea unei tablii.

Exista si versiuni de paturi care se aseamana cu perne de aer, care de asemenea, arata bine, insa cel putin din informatiile detinute de noi, nu exista momentan decat versiuni standardizate, care sunt detul de mari pentru locuintele medii din Romania. In orice caz, un coltar extensibil de import in Germania poate fi o investitie foarte buna.

Daca va amenajati un spatiu de lucru in dormitor, pentru productivitate maxima, acesta trebuie sa fie cat mai departe de pat, tocmai pentru a nu fi tentati sa va refugiati cu lucrul in pat.

De asemenea, spatiul de lucru de pe biroul de acasa nu trebuie sa fie aglomerat, ba chiar din contra, cu cat mai putine obiecte, cu atat mai bine, exceptie facand cazurile in care lucrati de obicei de acasa si nu aveti alta alternativa. Un aspect delicat e cel al luminilor: in dormitor aveti nevoie de lumina calda, insa nu intotdeauna lumina calda e potrivita pentru lucru. De aceea, cei mai multi oameni recurg la o solutie de compromis, anume isi achizitioneaza veioze de birou pe post de instalatii de iluminat secundare. Atentie, totusi, caci si lumina alba poate deregla ciclurile circadiene, iar asta sa va afecteze in timp calitatea somnului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *