MobelHaus ofera produse de calitate

Formula cea clasica de amenajare a unui dormitor mic este urmatoarea : un pat mare de mijloc cu doua noptiere frumoase si un dulap de haine usor neincapator.Principala si marea problema este suprafata destul de mare pe care o ocupa patul. Si pentru ca mai rar se face apoi rabat la confort trebuie gasite cateva solutii alternative pentru restul camerei.

Prima idee principala ar fi inlocuirea clasicelor noptiere medii cu niste etajere, valorificand astfel tot spatiul pe inaltime. Le puteti realiza oricand pe comanda, pentru ca partea de jos sa preia tot rolul si aspectul corpurilor pe care le inlocuiesc.

In orice dormitor este mai mult decat necesar un dulap, unul cat mai mare. Deoarece pozitionarea sa si a patului este strict legata de acea forma a incaperii si apoi de dispunerea ferestrelor si a usilor, este posibil nici sa nu aveti un intreg perete mare la dispozitie sau sa ramaneti fara o libertate de miscare. Puteti lua in calcul si faptul ca dulapul poate fi asezat in spatele patului, de ce nu.

Daca nu aveti loc de un dulap destul de mare, dar suprafata va permite cu siguranta o comoda TV, alegeti una cat mai lunga si mai mare dar si cu sertare. MobelHaus este cu siguranta alegerea perfecta pentru tine. Daca dormitorul are forma patrata si nu va permite includerea unei comode, optati apoi pentru un tv montat in perete.

Corpurile suspendate sunt intotdeauna o solutie viabila. Functionalitatea politelor dar si a mini-rafturilor de perete este incontestabila, acestea servind atat pentru carti dar si pentru cosmetice, documente si obiecte decorative interesante. O mobila de import din Germania te poate salva din cautari disperate si de o multime de batai de cap.

Nu trebuie neglijat nici macar spatiul de sub pat sau pur si simplu alt corp prevazut cu unele picioare, unde in cutii si chiar cosuri impletite se pot pastra o multime de lucruri folositoare. Corpurile de mobilier multifunctionale sunt binevenite oricand si in dormitor. Un pat dotat pe laterale cu cateva sertare sau chiar un taburet cu spatiu de depozitare inclus sunt doar unele dintre cele doua exemple de astfel de mobilier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *