Tendinte si detalii despre mobila import Germania Timisoara

In fiecare an apar noi tendinte sau noi detalii referitoare la mobila. Fiecare persoana in parte isi doreste sa aiba o casa bine pusa la punct, la moda si foarte eleganta. Dar sigur ca depinde si de personalitatea fiecarui individ in parte, caci o casa trebuie sa te reprezinte in totalitate.

Alege stilul rustic daca te reprezinta simplitatea si lucrurile extrem de frumoase. Cuverturile, perdelele, draperiile, covorasele, pernutele decorative, fetele de masa sau seturile de lenjerie pentru pat trebuie sa fie din lana, bumbac sau in. Acestea vor contura si mai mult decorul rustic al locuintei, imprimandu-i caldura si confortul specifice acestui stil de amenajare.

Achizitioneaza chiar acum mobila import Germania Timisoara si nu vei avea nimic de pierdut, vei vedea.

Daca nu doresti sa decorezi toata casa in stil rustic, ci ai nevoie doar de o tema dominanta, puteti alege sculpturi de lemn, fotografii vintage, covoare din iuta, stergare, flori si alte accesorii care sa ofere un aer rustic incaperilor.

Ofera un aer deosebit incaperilor prin mici pete de culoare cum ar fi fete de masa vesele, vaze cu flori, draperii si perdele cu imprimeuri colorate, ghivece sau recipiente pentru alimente cu modele iesite din comun.

Foloseste ceramica! Farfurii, cani, borcane pentru alimente si condimente, vaze pentru flori, ghivece, toate realizate din ceramica si asezate la vedere contribuie la conturarea stilului rustic.

Atentie la aparatele electrocasnice si la “amestecul” dintre modern si rustic. Alege modele de aparate electrocasnice in nuante cat mai neutre si cu un design cat mai clasic, apoi incearca sa le combini cu elementele rustice din bucatarie. Le poti incorpora in mobilier sau ascunde cu ajutorul perdelutelor si draperiilor cu imprimeuri delicate.

Indiferent daca optezi pentru stil rustic clasic sau pentru ceva mai modern, combinat cu elemente minimaliste, o locuinta decorata astfel va face sa visati si sa va relaxati. Iar o canapea extensibila import Germania te poate scoate din impas daca stii sa o alegi. Nu iti fa griji, originalitatea face totul! Fii un om care apreciaza calitatea si nu ai cum sa dai gres daca tii cont de asta, orice ar fi trebuie sa stii ca simplitatea este alegerea perfecta intotdeauna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *