Adresa
Facebook Twitter Instagram Youtube

Cele mai populare trenduri de design interior in 2021

Home » Blog » Cele mai populare trenduri de design interior in 2021

 

Locuinta este un aspect extrem de important in viata oricarei persoane. Este locul in care ne petrecem cel mai mult timp, in care ne relaxam, in care petrecem timp de calitate cu familia si prietenii. Din acest motiv, este normal sa vrem sa arate exact asa cum ne dorim, sa fie o extensie a personalitatii noastre si sa vorbeasca pentru noi. Pentru a-ti usura munca atunci cand vorbim de designul interior al casei tale, am rezumat pentru tine cateva tendinte ale anului 2021 din care tu sa te inspiri atunci cand iti amenajezi locuinta.

 

 

1. Elemente inspirate din natura

 

 


CADRU PAT MAVI-EXTRA

 

 

Materialele naturale au fost intotdeauna elemente preferate de catre oameni in amenajarea locuintei si vor continua sa ramana o alegere populara si in anul 2021. Lemnul, sticla, piatra sau metalul sunt materiale des intalnite in decorul interior, insa texturile de piatra, lemnul cu aspect natural si elementele ceramice sunt preferate. De asemenea, elementele decorative sau imprimeurile care graviteaza in jurul naturii precum cele florale sau cu animale  vor fi in tendinta.

 

 

 

2. Culori dominante

 

 


COLTAR LIVIO W

 

 

Una dintre tendintele principale in materie de culori se axeaza preponderent pe culori bogate si palete de culori deschise, mai ales in cazul pieselor de mobilier si ale elementelor decorative. Culorile pastelate inspirate din stilul de design scandinav vor fi eclipsate de culori mult mai vibrante si mai puternice. Din acest motiv, Pantone a desemnat culoarea aqua ca fiind culoarea anului 2021, o nuanta maritima de albastru, calma, dar indrazneata, pe care o poti incorpora in locuinta ta. Daca, totusi, preferi tonuri mai rezervate, poti opta pentru roz pudra, galben miere sau verde masliniu.

 

 

 

3. Fatete din metal

 

 


SET CANAPEA SI FOTOLII ELITE VELVET

 

 

Metalul, in designul interior, nu este doar practic, dar ofera si stil. Daca in trecut era folosit preponderent in baie sau in bucatarie, acum poate fi folosit in orice incapere. Metale precum bronzul sau cuprul sunt o alegere populara printre designerii de interior. O lampa metalica se combina perfect cu marmura, sticla si cimentul, in timp ce mesele de dining sau masutele de cafea vor arata extrem de bine combinate cu piese de mobilier din catifea si lemn maro inchis.

 

 

 

4. Individualizarea

 

 


FOTOLIU LORD

 

 

Unul dintre cele mai importante trenduri pe care le vei regasi in 2021 este individualizarea locuintei in conformitate cu propria personalitate si idei. In aceasta abordare, atentia este concentrata asupra intereselor, gusturilor si experientelor tale. Nu mai este limitat doar la un sablon sau la un stil, ci urmareste, in principiu, nevoile si preferintele pe care le ai. In lumina acestui curs catre individualizare, magazinele de mobila pun foarte tare accentul pe posibilitatea de a-ti personaliza mobila pentru a nu face niciodata compromisuri legate de aspectul casei tale, ci sa gasesti produsul potrivit tie. De asemenea, foloseste fotografii, picturi sau orice element decorativ care crezi ca iti scoate in evidenta preferintele.

 


Möbelhaus | Mobileaza-ti casa cu stil!
Abonare Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si promotii Mobelhaus
Intracom Trading Company S.R.L.
Calea Lugojului 2 Timisoara

Luni - Vineri: 10:00-19:00,
Sambata: 10:00-14:00

Tel : 0256 455 555
Mobil: 0784 999 991
© 2024 Mobelhaus.com - Toate drepturile rezervate
FacebookInstagramYoutube