Adresa
Facebook Twitter Instagram Youtube

Cum alegem canapeaua sau colțarul extensibil

Home » Blog » Cum alegem canapeaua sau colțarul extensibil

 

 

 Canapeaua extensibilă este cea mai bună modalitate de a transforma livingul într-un dormitor atunci când spațiul nu ne permite să avem o cameră de oaspeți separată. Este cea mai funcțională piesă de mobilier pe care o poți deține, iar partea cea mai bună este că modul în care acestea sunt construite a evoluat foarte mult în ultimii ani, ceea ce înseamnă că o canapea de calitate poate fi, de multe ori, la fel de confortabilă precum un pat. Atunci când dorești să achiziționezi o canapea extensibilă trebuie, totuși, să ai în vedere că o vei folosi preponderent drept canapea normală pentru a sta jos, ceea ce înseamnă că trebuie să aibă un design și un aspect plăcut care să se potrivească cu restul elementelor din încăpere și cu gusturile tale personale. Singura diferență este că atunci când o alegi trebuie să fii atent la cât este de ușor de folosit mecanismul care îți permite să extinzi canapeaua și la calitatea saltelei.

Având în vedere că este o piesă de mobilier funcțională, o poți folosi dacă dorești să transformi din când în când livingul în cameră de oaspeți sau o poți folosi chiar și tu, pentru a substitui patul. Indiferent pentru ce ai alege să o folosești, orientează-te către un model cu un mecanism de calitate și o saltea confortabilă. Există foarte multe produse pe piață din care poți alege și vei observa rapid diferențele de calitate și confort. Tocmai din acest motiv, de cele mai multe ori, canapelele de calitate superioară vor veni la un preț mai mare pentru că sunt confecționate din materiale durabile și care îți vor asigura confortul.

 

 

Optează pentru un cadru care conține lemn brut

 

 

 

Cele mai rezistente și durabile cadre pe care le poate avea orice tip de canapea sau de colțar sunt cele care sunt confecționate folosind lemn masiv. Înainte de a face achiziția, interesează-te ce materiale au fost folosite pentru canapea, astfel încât să ai garanția că ai făcut o alegere bună, care va rezista în timp și care nu va începe să scârțăie după câteva utilizări.

 

 

Optează pentru un mecanism de extindere de calitate

 

 


COLȚAR EXTENSIBIL MADEIRA MINI

 

Un mecanism de calitate face posibilă extinderea canapelei sau a colțarului într-un mod rapid și facil, prin mișcări line, fără scârțâit și fără prea mult efort. Testează și inspectează, dacă ai posibilitatea, mecanismul înainte să faci achiziția pentru a te asigura că faci cea mai bună alegere. De asemenea, să ai în vedere că există multe tipuri de canapele cu un mecanism de extindere electric, ceea ce îți va ușura și mai mult munca.

 

 

Verifică dacă salteaua este de calitate

 

 


COLȚAR EXTENSIBIL MANILA X

 

O saltea de calitate te va ajuta mereu să ai parte de un somn profund și confortabil printr-o susținere bună a corpului. Umerii, șoldurile și spatele tău trebuie să stea într-o poziție comodă și corectă pentru a evita durerile de spate. O saltea mai groasă nu este întotdeauna mai bună, tocmai de aceea nu grosimea este un aspect definitoriu în confort, ci modul în care este construită. Dacă indiferent de cât de bună este salteaua canapelei, îți dorești un plus de confort, atunci vei avea mereu posibilitatea să cumperi un topper pe care să-l așezi peste canapea.

 

 

Testează canapeaua sau colțarul

 

 


CANAPEA EXTENSIBILĂ VENICE

 

Întotdeaua cel mai bun mod de a-ți da seama de cât de potrivit este un produs pentru tine este acela de a-l testa. Dacă ai posibilitatea să ajungi în showroom-ul magazinului, atunci testează canapeaua sau colțarul. Uită-te cât de ușor îți este să o extinzi și să o strângi la loc sau așează-te pe ea pentru a vedea cât este de confortabilă pentru dormit. Cu toate acestea, dacă nu ai această posibilitate, atunci specificațiile și de multe ori și prețul sunt indici buni pentru a determina cât de bună este canapeaua respectivă.

 

 

Ai în vedere spațiul de care dispui în living

 

 

 

Întotdeauna, înainte de a face o achiziție, măsoară spațiul de care dispui în living și dimensiunea canapelei pentru a lua mărimea ideală. Trebuie să fii sigur că ai suficient spațiu pentru colțar atunci când acesta va fi extins, întrucât va ajunge la dimensiuni similare cu un pat. Dacă plănuiești să pui piese de mobilier în fața canapelei, atunci asigură-te că acestea vor fi ușor de mutat atunci când îți vei dori să extinzi canapeaua.

 


CANAPEA EXTENSIBILĂ 2 LOCURI PARIS

 

Dacă nu dispui de prea mult spațiu, atunci o canapea extensibilă de două locuri va fi perfectă pentru tine. Pe ea pot dormi două persoane, dar cel mai confortabilă va fi atunci când va fi folosită doar de o persoană.

 


COLȚAR EXTENSIBIL PANAMA L

 

Dacă, pe de altă parte, spațiul nu este o problemă, atunci opțiunile sunt mult mai vaste și vei avea din ce alege. Optează pentru un colțar extensibil pentru că va oferi tot condortul de care au nevoie două persoane pentru a dormi. Colțarele sunt disponibile în diverse dimensiuni, materiale și designuri, ceea ce înseamnă că va fi ușor să găsești ceva pe gustul tău.

 


Möbelhaus | Mobileaza-ti casa cu stil!
Abonare Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si promotii Mobelhaus
Intracom Trading Company S.R.L.
Calea Lugojului 2 Timisoara

Luni - Vineri: 10:00-19:00,
Sambata: 10:00-14:00

Tel : 0256 455 555
Mobil: 0784 999 991
© 2024 Mobelhaus.com - Toate drepturile rezervate
FacebookInstagramYoutube