Adresa
Facebook Twitter Instagram Youtube

Design interior: trenduri 2020

Home » Blog » Design interior: trenduri 2020

 

In general, tendintele vin si pleaca, dar intotdeauna vor si anumite elemente care vor trece testul timpului indiferent de ce mai este la moda in anul respectiv. Indiferent ca esti genul de persoana careia ii place mereu sa fie in trend sau opusul, iti vom prezenta cateva elemente de design interior care nu sunt doar de actualitate, dar care, probabil, vor fi pe gustul tau. Designul interior devine din ce in ce mai creativ sau mai indraznet, aducand elemente care odata incorporate in locuinta ta, te vor surprinde. Daca vrei sa faci o reimprospatare a casei sau iti decorezi locuinta de la zero, iata cateva trenduri din anul 2020 pentru a-ti oferi drept sursa de inspiratie.

 

 

 

1. Accente vintage

 

 


FOTOLIU TACO

 

 

Folosirea elementelor vintage in locuinta este o alegere din ce in ce mai populara, intrucat este un stil atemporal si care si-a pastrat farmecul intact pe parcursul anilor. Incoporeaza, spre exemplu, intr-un living modern accente vintage precum o canapea, fotolii sau o lampa. Incearca, totusi, sa nu aglomerezi incapererea, altfel risti sa distragi atentia de la elementele principale care doresti sa fie punctul de interes.

 

 

 

2. Albastru clasic

 

 


CANAPEA BERGEN VELVET

 

 

Culoarea desemnata de Pantone drept culoarea anului, albastrul clasic este o culoare extrem de eleganta, sofisticata si versatila. Poate fi folosita de la pereti de accent, pana la canapele, dulapurile de bucatarie sau masca chiuvetei din baie. Este alegerea perfecta pentru a crea un contrast de culoare atat intr-o locuinta cu stil traditional, cat si modern. Este o culoare care nu va trece neobservata, dar care va crea o atmosfera linistitoare si relaxanta.

 

 

 

3. Tapetul cu motive florale

 

 

Un tapet cu un imprimeu floral nu este pe gustul oricui, dar, daca iti place ideea, poti adauga acest tip de tapet oriunde. Se preteaza foarte bine ca perete de accent intr-o zona a camerei in care vrei sa atragi atentia prin combinatia de culori si textura.

 

 

 

4. Decor in contrast puternic

 

 


PAT DUST

 

 

Combinatia de alb si negru este foarte in voga in momentul de fata, indiferent ca vorbim de mobilier sau de pereti. Desi poate parea o alegere foarte indrazneata sa optezi pentru un perete de accent negru, combinat cu mobilier alb, ofera un aspect luxos si modern de care te vei indragosti pe loc. Daca, totusi, vrei sa incorporezi aceasta combinatie contrastanta intr-un mod mai „sigur”, atunci o poti face folosind piese de mobilier cum ar fi o canapea alba cu picioare negre sau un fotoliu negru intr-o incapere cu pereti albi.

 

 

 

5. Cada cu picioare

 

 

Daca doresti sa oferi baii tale o atmosfera eleganta si vintage, atunci o cada cu picioare este cea mai buna solutie. Vei reusi sa obtii acel aspect luxos pe care il vedem adesea in revistele de design interior sau in pozele hotelurilor extrem de scumpe.

 

 

 

6. Corpuri de bucatarie colorate

 

 

Desi in trecut oamenii optau pentru bucatarii deschise la culoare, folosind mobila de bucatarie in culori precum alb, crem sau bej, mobila de bucatarie in culori a prins amploare in ultimii ani, culminand cu anul 2020. Mobila de bucatarie in culori precum albastru clasic, verde oliv, gri inchis sau chiar si negru este prezenta in multe dintre locuintele recent amenajate. Contrastul pe care mobila il creeaza ofera un impact vizual foarte placut si adauga personalitate bucatariei.

 

 


Möbelhaus | Mobileaza-ti casa cu stil!
Abonare Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si promotii Mobelhaus
Intracom Trading Company S.R.L.
Calea Lugojului 2 Timisoara

Luni - Vineri: 10:00-19:00,
Sambata: 10:00-14:00

Tel : 0256 455 555
Mobil: 0784 999 991
© 2024 Mobelhaus.com - Toate drepturile rezervate
FacebookInstagramYoutube