CANAPELE & COLTARE Coltar extensibil FABIO

Coltar extensibil FABIO

 

Estimare livrare:
- 48 h / de la confirmarea comenzii;
4250.00 RON
Cantitate:
 
TVA inclus 19%

Cod produs: 1639907313

Livrare
Cum cumpar?
 
 
 

Coltar extensibil FABIO


 

FABIO:

 

 este un coltar L form, extensibil, cu lada de depozitare de mari dimensiuni, confortabil, avand un design modern, ceea ce il face o piesa de mobilier specifica vremurilor moderne. Tetierele reglabile, bratul la 45% si picioarele metalice sunt elemente caracteristice acestui tip de coltar.
Structura coltarului este din lemn masiv de fag, creand cadrul necesar pentru utilizare indelungata, confortul sezutului fiind dat de combinatia perfecta dintre spuma poliuretanica si arcuri sinusoidale – tip val.

POZITIONARE SEZLONG COLTAR (INSULA)

Poate fi comandat cu sezlongul (insula) pozitionat/(a) in partea dreapta a produsului sau cu sezlongul (insula) in partea stanga a produsului.

Pozitia sezlongului coltarului se alege dupa principiul "cum il privesc din fata".

DIMENSIUNI COLTAR

Latime - 280 cm / adancime in zona sezlongului  - 235 cm / inaltime totala – 69/88 cm

Dimensiuni suprafata de dormit - 130x197 cm

STRUCTURA COLTAR EXTENSIBIL

Structura coltarului este din lemn masiv si pal, este un coltar rezistent ce se preteaza la utilizare indelungata. Sezutul este din spuma poliuretanica de densitate medie asezata pe arcuri sinusoidale elastice.

EXTENSIBILITATE COLTARE

Coltarul este extensibil. Are o extensie de tip sertar; extensia pozitionata sub sezut gliseaza catre inainte, se ridica la nivelul sezutului si formeaza impreuna cu acesta o suprafata de odihna foarte mare.

DISPONIBILITATE COLTAR

Coltarul este disponibil in dimensiunile date in cadrul descrierii.

MATERIALE DE ACOPERIRE COLTARE

Coltarele sunt disponibile pe piele ecologica si material textil. Pretul variaza in functie de materialul ales. 

In cazul in care veti alege un coltar extensibil import Germania de acest tip, veti dispune de o estetica impresionanta pentru spatiile interioare.

 

 

Review-uri

Nu exista nici un comentariu

Adauga un comentariu
**INFO: dimensiunile produselor sunt cu titlu informativ, ele putand fi modificate fara o notificare prealabila. In momentul efectuarii comenzilor va rugam sa contactati vanzatorul in vederea obtinerii acestor date in forma actualizata.