CANAPELE & COLTARE Coltar extensibil Maximus

Coltar extensibil Maximus

 

3060 lei

2700.00 RON
Cantitate:
 
TVA inclus 19%

Cod produs: 1639907317

Livrare rapida disponibila pentru 2 bucati


Livrare
Cum cumpar?


 

Materiale si culori disponibile
 

Coltar extensibil Maximus

Alege un coltar multifunctional destinat atât dormitului, cât si odihnei în cursul zilei.  Poate juca rol de sofa si poate deveni elementul principal al sufrageriei sau al camerei de zi.

 Coltar L form, extesibil sau cu functie de dormit prin atasare taburet, confortabil, avand un design modern, oferind un generos spatiu de odihna. Structura coltarului este din lemn masiv de fag, creand cadrul necesar pentru utilizare indelungata, confortul sezutului fiind dat de combinatia perfecta dintre spuma poliuretanica si arcuri sinusoidale – tip val.

POZITIONARE SEZLONG COLTAR (INSULA)

Poate fi comandat cu sezlongul (insula) pozitionat/(a) in partea dreapta a produsului sau cu sezlongul (insula) in partea stanga a produsului. Pozitia sezlongului coltarului se alege dupa principiul "cum il privesc din fata".

DIMENSIUNI COLTAR

Latime - 220 cm / adancime in zona sezlongului - 185 cm / inaltime totala - 70 cm

STRUCTURA COLTAR

Structura coltarului este din lemn masiv si pal, este un coltar rezistent ce se preteaza la utilizare indelungata. Sezutul este din spuma poliuretanica de densitate medie asezata pe arcuri sinusoidale elastice.

EXTENSIBILITATE COLTARE

Coltarul este extensibil sau cu functie de dormit prin atasare taburet.

DISPONIBILITATE COLTAR

Coltarul este disponibil in dimensiunile date in cadrul descrierii.

MATERIALE DE ACOPERIRE COLTARE

Coltarele sunt disponibile pe piele ecologica si material textil. 

Un coltar extensibil import Germania de acest tip, ofera avantaje si beneficii multiple, mai ales in ceea ce priveste calitatea si estetica. 

 

 

 

 

 

Review-uri

Nu exista nici un comentariu

Adauga un comentariu
**INFO: dimensiunile produselor sunt cu titlu informativ, ele putand fi modificate fara o notificare prealabila. In momentul efectuarii comenzilor va rugam sa contactati vanzatorul in vederea obtinerii acestor date in forma actualizata.
 

Produse recomandate