CANAPELE & COLTARE Coltar extensibil NICO

Coltar extensibil NICO

 

5175 lei

4250.00 RON
Cantitate:
 
TVA inclus 19%

Cod produs: Nico

Livrare rapida disponibila pentru 2 bucati


Livrare
Cum cumpar?


 

Materiale si culori disponibile
 

Coltar extensibil NICO

NICO este un coltar U form, extensibil, cu sau fara lada de depozitare, rezistenta coltarului in timp garantand o buna investitie. Materialul textil de acoperire e de calitate, fiind  rezistent in regim de utilizare zilnica, arcurile sinusoidale care formeaza sezutul sunt din otel rezistent si flexibil iar structura este construita din lemn si pal. Confortul este asigurat de suprafata mare de odihna existenta, precum si de mixtul reusit al materialelor din sezut (arcuri sinusoidale si spuma poliuretanica elastice).

POZITIONARE SEZLONG COLTAR (INSULA)

Poate fi comandat cu sezlongul (insula) pozitionat/(a) in partea dreapta a produsului sau cu sezlongul (insula) in partea stanga a produsului. Pozitia sezlongului coltarului se alege dupa principiul "cum il privesc din fata".

DIMENSIUNI COLTAR

Latime - 340 cm / adancime in zona sezlongului mare - 200 cm / adancime in zona sezlongului mic - 155 cm / inaltime totala - 70 cm

Dimensiuni suprafata de dormit - 125x280 cm

STRUCTURA COLTAR EXTENSIBIL

Structura coltarului este din lemn masiv si pal, este un coltar rezistent ce se preteaza la utilizare indelungata. Sezutul este din spuma poliuretanica de densitate medie asezata pe arcuri sinusoidale elastice.

EXTENSIBILITATE COLTARE

Coltarul este extensibil. Are o extensie de tip sertar; extensia pozitionata sub sezut gliseaza catre inainte, se ridica la nivelul sezutului si formeaza impreuna cu acesta o suprafata de odihna foarte mare.

DISPONIBILITATE COLTAR

Coltarul este disponibil in dimensiunile date in cadrul descrierii.

MATERIALE DE ACOPERIRE COLTARE

Coltarele sunt disponibile pe piele ecologica si material textil.

OPTIUNI PENTRU CONFIGURARE

Structura din piele ecologica sau stofa si sezutul si pernele din stofa.

 Un coltar extensibil import Germania precum acesta, va ofera beneficii multiple si veti descoperi calitatea dorita, la un pret optim. 

 

 

Review-uri

Nu exista nici un comentariu

Adauga un comentariu
**INFO: dimensiunile produselor sunt cu titlu informativ, ele putand fi modificate fara o notificare prealabila. In momentul efectuarii comenzilor va rugam sa contactati vanzatorul in vederea obtinerii acestor date in forma actualizata.
 

Produse recomandate