CANAPELE & COLTARE Coltar extensibil Scooby

Coltar extensibil Scooby

 

5190 lei

3499.00 RON 5190.00lei
Cantitate:
 
TVA inclus 19%

Cod produs: 163990734

Livrare rapida disponibila pentru 3 bucati


Livrare
Cum cumpar?


 

Materiale si culori disponibile
 

Coltar extensibil Scooby

SCOOBY este un coltar L form, extensibil, cu lada de depozitare de mari dimensiuni, confortabil, avand un design modern, ceea ce il face o piesa de mobilier specifica vremurilor moderne. Tetierele reglabile, bratele rotunjite si picioarele metalice sunt elemente caracteristice acestui tip de coltar. Structura coltarului este din lemn masiv de fag si pal, creand cadrul necesar pentru utilizare indelungata, confortul sezutului fiind dat de combinatia perfecta dintre spuma poliuretanica si arcuri sinusoidale – tip val.

POZITIONARE SEZLONG COLTAR (INSULA)

Poate fi comandat cu sezlongul (insula) pozitionat/(a) in partea dreapta a produsului sau cu sezlongul (insula) in partea stanga a produsului.

Pozitia sezlongului coltarului se alege dupa principiul "cum il privesc din fata".

DIMENSIUNI COLTAR

Latime - 290 cm / adancime in zona sezlongului - 190 cm / inaltime totala - 69/88 cm

Dimensiuni suprafata de dormit- 130x197 cm

STRUCTURA COLTAR EXTENSIBIL

Structura coltarului este din lemn masiv si pal fiind un coltar rezistent ce se preteaza la utilizare indelungata. Sezutul este din spuma poliuretanica de densitate medie asezata pe arcuri sinusoidale elastice.

EXTENSIBILITATE COLTAR

Coltarul este extensibil. Are o extensie de tip sertar; extensia pozitionata sub sezut gliseaza catre inainte, se ridica la nivelul sezutului si formeaza impreuna cu acesta o suprafata de odihna foarte mare.

DEMONTABILITATE COLTAR

Coltarul este separat in doua colete ce se imbina cu usurinta. El poate astfel fi usor de montat-demontat-transportat.

DEHUSABILITATE COLTAR

Coltarul nu este dehusabil.

DISPONIBILITATE COLTAR

Coltarul este disponibil in dimensiunile date in cadrul descrierii.

MATERIALE DE ACOPERIRE COLTAR

Coltarul este disponibil in urmatoarele variante: integral din stofa, integral piele ecologica, sau combinatie piele ecologica - stofa conform mostrar. 

In situatia in care veti alege un coltar extensibil import Germania, veti avea ocazia de a va bucura de toate avantajele pe care le ofera.

 

 

Review-uri

Nu exista nici un comentariu

Adauga un comentariu
**INFO: dimensiunile produselor sunt cu titlu informativ, ele putand fi modificate fara o notificare prealabila. In momentul efectuarii comenzilor va rugam sa contactati vanzatorul in vederea obtinerii acestor date in forma actualizata.
 

Produse recomandate