CANAPELE & COLTARE Coltar extensibil Scooby U form

Coltar extensibil Scooby U form

 

Estimare livrare:
- 48 h / de la confirmarea comenzii;
4850.00 RON
Cantitate:
 
TVA inclus 19%

Cod produs: 1639907318

Livrare
Cum cumpar?
 
 
 

Coltar extensibil Scooby U form

    

  Scooby:

 

 este un coltar U form, extensibil, cu lada de depozitare de mari dimensiuni, confortabil, avand un design modern, ceea ce il face o piesa de mobilier specifica vremurilor moderne. Tetierele reglabile, bratele rotunjite si picioarele metalice sunt elemente caracteristice acestui tip de coltar.
Structura coltarului este din lemn masiv de fag si pal, creand cadrul necesar pentru utilizare indelungata, confortul sezutului fiind dat de combinatia perfecta dintre spuma poliuretanica si arcuri sinusoidale – tip val.

POZITIONARE SEZLONG COLTAR (INSULA MICA)

Poate fi comandat cu sezlongul (insula) pozitionat/(a) in partea dreapta a produsului sau cu sezlongul (insula) in partea stanga a produsului.

Pozitia sezlongului coltarului se alege dupa principiul "cum il privesc din fata".

DIMENSIUNI COLTAR

Latime - 380 cm / adancime in zona sezlongului mare - 190 cm / adancime in zona sezlongului mic 165 cm / inaltime totala – 68/88 cm

Dimensiuni suprafata de dormit - 120x320 cm

STRUCTURA COLTAR EXTENSIBIL

Structura coltarului este din lemn masiv si pal, este un coltar rezistent ce se preteaza la utilizare indelungata. Sezutul este din spuma poliuretanica de densitate medie asezata pe arcuri sinusoidale elastice.

EXTENSIBILITATE COLTARE

Coltarul este extensibil. Are o extensie de tip rabatabil. Sezutul se deplaseaza catre inainte iar in spatiul gol ramas rabateaza partea din spate formand un pat cu dimensiuni impresionante.

DEHUSABILITATE COLTAR

Coltarul nu este dehusabil.

DISPONIBILITATE COLTAR

Coltarul este disponibil in dimensiunile date in cadrul descrierii.

MATERIALE DE ACOPERIRE COLTARE

Coltarele sunt disponibile pe piele ecologica si material textil.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Review-uri

Nu exista nici un comentariu

Adauga un comentariu
**INFO: dimensiunile produselor sunt cu titlu informativ, ele putand fi modificate fara o notificare prealabila. In momentul efectuarii comenzilor va rugam sa contactati vanzatorul in vederea obtinerii acestor date in forma actualizata.
 

Produse recomandate