CANAPELE & COLTARE Coltar Olga

 

Estimare livrare:
- 48 h / de la confirmarea comenzii;
3490.00 RON
Cantitate:
 
TVA inclus 19%

Cod produs: 1639907321

Livrare
Cum cumpar?
 
 
 

Coltar Olga

OLGA este un coltar U form, cu functie de dormit care serealizeaza prin atasarea prin taburetului , rezistenta coltarului in timp garantand o buna investitie. Materialul textil de acoperire e de calitate, fiind  rezistent in regim de utilizare zilnica, arcurile sinusoidale care formeaza sezutul sunt din otel rezistent si flexibil iar structura este construita din lemn si pal. Confortul este asigurat de suprafata mare de odihna existenta, precum si de mixtul reusit al materialelor din sezut (arcuri sinusoidale si spuma poliuretanica elastice).

POZITIONARE SEZLONG COLTAR (INSULA)

Poate fi comandat cu sezlongul (insula) pozitionat/(a) in partea dreapta a produsului sau cu sezlongul (insula) in partea stanga a produsului. Pozitia sezlongului coltarului se alege dupa principiul "cum il privesc din fata".

DIMENSIUNI COLTAR

Latime - 325 cm / adancime in zona sezlongului mare - 215 cm / adancime in zona sezlongului mic - 165 cm / inaltime totala - 80 cm

Dimensiuni suprafata de dormit - 141x294 cm

Dimensiuni taburet: lungime 129 cm, latime 67 cm, inaltime: 41 cm

STRUCTURA COLTAR CU TABURET

Structura coltarului este din lemn masiv si pal, este un coltar rezistent ce se preteaza la utilizare indelungata. Sezutul este din spuma poliuretanica de densitate medie asezata pe arcuri sinusoidale elastice.

EXTENSIBILITATE COLTARE

Coltarul nu este extensibil. Are funtie de dormit prin atasarea taburetului.

DISPONIBILITATE COLTAR

Coltarul este disponibil in dimensiunile date in cadrul descrierii.

MATERIALE DE ACOPERIRE COLTARE

Coltarele sunt disponibile pe piele ecologica si material textil.

OPTIUNI PENTRU CONFIGURARE

Structura din piele ecologica sau stofa si sezutul si pernele din stofa.

 

 

 

 

Review-uri

Nu exista nici un comentariu

Adauga un comentariu
**INFO: dimensiunile produselor sunt cu titlu informativ, ele putand fi modificate fara o notificare prealabila. In momentul efectuarii comenzilor va rugam sa contactati vanzatorul in vederea obtinerii acestor date in forma actualizata.
 

Produse recomandate