OUTLET Coltar extensibil Bono

Coltar extensibil Bono

 

Estimare livrare:
- 48 h / de la confirmarea comenzii;
2990.00 RON
Cantitate:
 
TVA inclus 19%

Cod produs: 163990733

Livrare
Cum cumpar?
 
 
 

Coltar extensibil Bono

 


          Bono:

          este un coltar L form, extensibil, cu lada de depozitare, rezistenta coltarului in timp garantand o buna investitie. Materialul textil de acoperire e de calitate, fiind  rezistent in regim de utilizare zilnica, arcurile sinusoidale care formeaza sezutul sunt din otel rezistent si flexibil iar structura este construita din lemn si pal. Confortul este asigurat de suprafata mare de odihna existenta, precum si de mixtul reusit al materialelor din sezut (arcuri sinusoidale si spuma poliuretanica elastice). Sezlongul este interschimbabil, astfel incat poate fi repozitionat coltarul in diferite locuri din casa si daca este necesar se poate muta sezlongul in stanga sau in dreapta coltarului, dupa necesitati. Prezenta spatiului de depozitare in cadrul coltarului este un plus necesar deoarece astfel nu este nevoie de spatii de depozitare suplimentare pentru lenjeria de pat.

POZITIONARE SEZLONG COLTAR (INSULA)

Sezlongul este universal, poate fi schimbat oicand de pe partea dreapta pe partea stanga a canapelei.

DIMENSIUNI COLTAR

Latime - 313 cm / adancime in zona sezlongului - 215 cm / inaltime totala - 82 cm

Dimensiuni suprafata de dormit- 139x245 cm

STRUCTURA COLTAR EXTENSIBIL

Structura coltarului este din lemn masiv si pal, este un coltar rezistent ce se preteaza la utilizare indelungata. Sezutul este din spuma poliuretanica de densitate medie asezata pe arcuri sinusoidale elastice.

EXTENSIBILITATE COLTARE

Coltarul este extensibil. Are o extensie de tip rabatabil. Sezutul se deplaseaza catre inainte iar in spatiul gol ramas rabateaza partea din spate formand un pat cu dimensiuni impresionante.

DEHUSABILITATE COLTAR

Coltarul nu este dehusabil.

DISPONIBILITATE COLTAR

Coltarul este disponibil in dimensiunile date in cadrul descrierii.

MATERIALE DE ACOPERIRE COLTARE

Coltarele sunt disponibile pe piele ecologica si material textil.

OPTIUNI PENTRU CONFIGURARE

Structura din piele ecologica sau stofa si sezutul si pernele din stofa.

Optati acum pentru un coltar extensibil import Germania si veti primi calitatea dorita. De asemenea, acest produs va propune un pret avantajos in raport cu beneficiile oferite. 

 

 

 

 

Review-uri

Nu exista nici un comentariu

Adauga un comentariu
**INFO: dimensiunile produselor sunt cu titlu informativ, ele putand fi modificate fara o notificare prealabila. In momentul efectuarii comenzilor va rugam sa contactati vanzatorul in vederea obtinerii acestor date in forma actualizata.
 

Produse recomandate