OUTLET Coltar extensibil Prato

Coltar extensibil Prato

 

Estimare livrare:
- 48 h / de la confirmarea comenzii;
3460.00 RON
Cantitate:
 
TVA inclus 19%

Cod produs: 163990735

Livrare
Cum cumpar?
 
 
 

Coltar extensibil Prato

 PRATO:

 este un coltar L form, extensibil, cu lada de depozitare, confortabil, avand un design modern, impresionand prin dimensiunile atipice ale sezlongului, oferind un generos spatiu de odihna chiar si in modul de zi. Structura coltarului este din lemn masiv de fag, creand cadrul necesar pentru utilizare indelungata, confortul sezutului fiind dat de combinatia perfecta dintre spuma poliuretanica si arcuri sinusoidale – tip val.

POZITIONARE SEZLONG COLTAR (INSULA)

Poate fi comandat cu sezlongul (insula) pozitionat/(a) in partea dreapta a produsului sau cu sezlongul (insula) in partea stanga a produsului.

Pozitia sezlongului coltarului se alege dupa principiul "cum il privesc din fata".

DIMENSIUNI COLTAR

Latime - 310 cm / adancime in zona sezlongului - 185 cm / inaltime totala - 72 cm

Dimensiuni suprafata de dormit - 135x240 cm

STRUCTURA COLTAR EXTENSIBIL

Structura coltarului este din lemn masiv si pal, este un coltar rezistent ce se preteaza la utilizare indelungata. Sezutul este din spuma poliuretanica de densitate medie asezata pe arcuri sinusoidale elastice.

EXTENSIBILITATE COLTARE

Coltarul este extensibil. Are o extensie de tip rabatabil. Sezutul se deplaseaza catre inainte iar in spatiul gol ramas rabateaza partea din spate formand un pat cu dimensiuni impresionante.

DEHUSABILITATE COLTAR

Coltarul nu este dehusabil.

DISPONIBILITATE COLTAR

Coltarul este disponibil in dimensiunile date in cadrul descrierii.

MATERIALE DE ACOPERIRE COLTARE

Coltarele sunt disponibile pe piele ecologica si material textil.

 Un coltar extensibil import Germania de acest tip, poate reprezenta oricand decizia ideala pentru locuinta dumneavoastra. Aspectul estetic al acestui coltar nu va lasa niciodata de dorit.

 

 

Review-uri

Nu exista nici un comentariu

Adauga un comentariu
**INFO: dimensiunile produselor sunt cu titlu informativ, ele putand fi modificate fara o notificare prealabila. In momentul efectuarii comenzilor va rugam sa contactati vanzatorul in vederea obtinerii acestor date in forma actualizata.
 

Produse recomandate