Adresa
Facebook Twitter Instagram Youtube

Cum combini albastrul clasic cu alte culori

Home » Blog » Cum combini albastrul clasic cu alte culori

 

Albastrul clasic este o nuanță foarte populară în momentul de față și are toate motivele! Este o nuanță versatilă, care poate fi foarte ușor asortată și integrată în orice design și, de asemenea, la fel cum îi spune și numele, este o culoare clasică, care își va păstra mereu farmecul, indiferent de tendințe. Dacă și tu te numeri printre fanii albastrului clasic, dar nu știi exact cum să îl combini din punct de vedere cromatic, atunci folosește una dintre sugestiile de combinații de mai jos.

 

1. Albastru clasic și alb

 

Combinația între această nuanță de albastru și alb este una clasică, care deși ne duce cu gândul la o tematica marină, reușește să ofere eleganță încăperii în care este folosită. Utilizează și tu această combinație pentru un aspect atemporal în care te vei regăsi mereu. O poți folosi, spre exemplu, în dormitor vopsind pereții în albastru clasic, în timp ce piesele de mobilier și așternuturile vor fi în alb. Astfel, vei obține un dormitor care pe lângă faptul că va arăta extrem de bine, îți va oferi și atmosfera odihnitoare specifică acestei încăperi.

 

2. Albastru clasic și galben

 

Oferă o pată vibrantă de culoare într-o încăpere cu mobilier sau pereți în albastru clasic, prin intermediul unei nuanțe îndrăznețe de galben. Cu toate acestea, ai grijă să nu folosești galbenul în cantități mari, pentru că riști să încarci vizual camera. Dacă, spre exemplu, ai un fotoliu sau o canapea în albastru clasic, atunci adaugă două-trei perne galbene. Dacă îți dorești, totuși, un aspect mai cald, optează pentru o nuanță pastelată de galben.

 

3. Albastru clasic și ocru

 

Combinația dintre pereții vopsiți în albastru clasic și o piesă de mobilier, precum o canapea de catifea într-o nuanță de ocru creează un aspect sofisticat și impunător, lăsându-ți camera să se afirme de la sine. Joacă-te cu roata culorilor și combină albastrul clasic cu ocru, muștăriu sau alte nuanțe galben-portocalii pentru a obține un aspect elegant și plin de rafinament.

 

4. Albastru clasic și roz

 

Folosește nuanțe calde de roz, precum un roz pastel, pentru diferite elemente decorative într-o cameră cu pereți albastru clasic pentru a adăuga o notă jucăușă încăperii. Vei obține un aspect mai feminin, care va conferi camerei un aer primitor și călduros în care te vei simți mereu bine-venit. Cu toate acestea, poți folosi orice nuanță de roz dorești, de la roz pudrat, până la fucsia.

 

5. Albastru clasic și roșu

 

Livingul tău va căpăta un cu totul alt aspect și va defini eleganța dacă alegi să folosești această combinție. Pereții albastru clasic vor servi drept un fundal fermecător, în timp ce canapeaua de catifea roșie va fi piesa centrală care va adăuga senzualitate. Adaugă detalii precum elemente decorative în nuanțe de galben, bronz sau auriu pentru a întregi acest aspect.

 

6. Albastru clasic și gri

 

Griul este o culoare versatilă care merge în aproape orice combinație de culori, atâta timp cât vei folosi nuanțele potrivite. Tocmai din acest motiv și combinația de gri și albastru clasic este una reușită, care va reuși să-i ofere locuinței tale echilibrul între eleganță și simplitate. Folosește această combinație în dormitorul tău cu ajutorul unor pereți în albastru clasic, așternuturi gri și accente de verde prin intermediul elementelor decorative.

 

7. Albastru clasic și auriu

 

Adaugă eleganță bucătăriei tale combinând corpuri de mobilă în albastru clasic cu elemente decorative sau corpuri de iluminat în nuanțe metalice de auriu. Întregește aspectul folosind o oglindă cu ramă argintie și vei obține un aspect clasic și rafinat.

 

8. Albastru clasic și albastru clasic

 

Dacă ai o cameră vopsită preponderent în alb, atunci albastrul clasic va fi nuanța perfectă pentru a sparge monotonia. Folosește nuanța de albastru pentru diferite elemente decorative precum draperiile, pernele sau chiar și o veioză, în diverse texturi sau materiale pentru a crea o atmosferă serenă, dar plină de stil.


Möbelhaus | Mobileaza-ti casa cu stil!
Abonare Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si promotii Mobelhaus
Intracom Trading Company S.R.L.
Calea Lugojului 2 Timisoara

Luni - Vineri: 10:00-19:00,
Sambata: 10:00-14:00

Tel : 0256 455 555
Mobil: 0784 999 991
© 2024 Mobelhaus.com - Toate drepturile rezervate
FacebookInstagramYoutube