Adresa
Facebook Twitter Instagram Youtube

Mobilier adolescenti

Dormitorul nu a fost nicicând mai important pentru copilul tău. Aici este locul în care va învăța, se va relaxa, va petrece timp alăturii de prietenii și în care va descoperi viața. Asigură-te că îi oferi dormitorul potrivit!

Pentru orice adolescentă, este important ca dormitorul să o reprezinte. Să îi spună povestea, să îi facă viața mai frumoasă și să o îndemne la visat. Transformă-i visele în realitate!

Un decor romantic, completat de linii armonioase și design clasic. Orice zi va deveni o șansă nouă ca adolescentul tău să se bucure de viață.

Nuanțe de gri și finisaje de lemn. Un dormitor simplu, dar funcțional care va completa perfect personalitatea adolescentului tău!

Un dormitor complet, care oferă funcționalitate și design. Colecția Flora se remarcă prin finisajele naturale de lemn, dar și prin aspectul delicat.

 

Delicat, culori în nuanțe pale și design clasic. Dormitorul Flower reușește să surprindă frumusețea și simplitate, într-un singur loc.

Nuanța predominantă de negru și finisajele de lemn, transformă dormitorul Black într-un clasic. Dotat cu piese de mobilier funcționale, va face din camera adolescentului tău dormitorul perfect.

Alb imaculat și piese funcționale. Calitatea și designul se îmbină armonios în dormitorul White, pentru ca adolescentul tău să aibă parte de tot ce are nevoie.

Două nuanțe, posibilități infinite. Dormitorul Duo îi oferă adolescentului tău oportunitatea să-și transforme camera într-un sactuar doar al său.

Combinația dintre alb și gri, designul elegant și funcționalitatea reușesc să se remarce fără efort în acest dormitor complet. Perfect pentru orice adolescent care vrea să iasă în evidență.

Colecția Dynamic oferă un design modern, matur și echilibrat, dar și finisaje naturale. Ideal pentru orice adolescent care iubește un design elevat.

Stil de design industrial și multe elemente metalice negre, care completează aspectul. Alege un dormitor cu adevărat deosebit, din toate punctele de vedere!

Finisaje inspirate din natură și design simplu, dar practic. Dormitorul Mocha oferă o eleganță contemporană și tinerească, de care nu se va sătura!

Inspirată din stilul de design farmhouse, colecția Rustic oferă simplitate și eleganță. Setul de dormitor complet se va integra perfect în camera adolescentei tale și îi va da viață!

Möbelhaus | Mobileaza-ti casa cu stil!
Abonare Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si promotii Mobelhaus
Intracom Trading Company S.R.L.
Calea Lugojului 2 Timisoara

Luni - Vineri: 10:00-19:00,
Sambata: 10:00-14:00

Tel : 0256 455 555
Mobil: 0784 999 991
© 2024 Mobelhaus.com - Toate drepturile rezervate
FacebookInstagramYoutube