Politica de retur

 
Home » Suport clienti » Politica de retur

Garanția banilor înapoi:

Dacă nu sunteți 100% mulțumiți de produsele nostre (achizitionate online) și calitatea lor, le puteți returna în 14 zile calendaristice și veți primi toți banii înapoi.

Când ne returnați produsul, trebuie să împliniți următoarele condiții:

  • Când returnați produsul, trebuie să fie în ambalajul original (pentru a verifica produsul, puteți tăia ușor banda ce acoperă și ține închis pachetul);
  • Daca s-a asamblat sau s-a incercat asamblarea, produsul nu mai poate fi returnat.
  • Produsul trebuie să nu fi fost deteriorat de către client.
  • În cazurile în care motivul pentru care doriți să returnați produsul ține de eventuale defecte de fabricație, noi ne asumăm responsabilitatea de a-l înlocui cu unul de calitate înaltă, iar in cazul in care acest lucru nu este posibil o sa va returnam toți banii. 
  • Produsul trebuie să fie exact ca in momentul primirii (să aibă etichete, pachetul ce îl protejează nu trebuie să fie deteriorat).
  • Produsul returnat trebuie să aibă toate componentele și ambalajele, la fel ca la primire.
  • Noi ne obligăm să facem returnarea banilor în 14 de zile, cu excepția situațiilor în care specificăm că durează mai mult. Banii vă vor fi trimiși prin transfer bancar către contul oferit de către client. Banii care vi se vor returna vor fi cei plătiți pentru produs, nu pentru serviciile oferite.
  • Conform legii, cheltuielile de returnare a produsului sunt in sarcina exclusiva a clientului. 
  • Nu se pot returna produsele care sunt aduse pe comanda (de la furnizor) la solicitarea clientului. 

 

 

1. Trebuie sa sunati la Möbelhaus, la 0256455555 sau 0784999991, sa ne transmiteti ca vreti sa returnati produsul. De asemenea trebuie sa ne trimiteti pe mail sesizaremobelhaus@yahoo.com cerere de retur care sa cuprinda; numele si prenumele, data primirii produsului, datele contului bancar (Numele titularului de cont si cont IBAN).

 

2. Ambalajul produsul trebuie sa fie la fel cum l-ati primit, astfel incat sa fie livrat in conditii optime, sa fie protejat de lovituri. In cazul saltelelor acestea trebuie sa fie in ambalajul original, nedesfacut. Vom refuza sa primim produsul inapoi daca acesta ajunge neambalat sau ambalat necorespunzator si a fost deteriorat din acest motiv! Saltelele care au fost desigilate nu se pot returna din motive de igiena (Conf. Art.16 litera e OG 34/2004).

 

3. Produsul retur trebuie sa ajunga la depozit Giarmata calea Lipovei 1185 (km 9), clientul va raspunde de felul in care produsul va ajunge la depozitul Möbelhaus (produsele deteriorate nu vor fi acceptate).

Abonare
Newsletter
Ghid de cumpărături: Cum alegi mobila de lemn pentru exterior
BLOG
Mobilierul de exterior confecționat din lemn este o alegere foarte populară printre toți posesorii de curte pentru că este un material durabil, rezistent și care oferă un aspect mai cald decât metalul.
CONTACT
Intracom Trading Company S.R.L.
Calea Lugojului 2 Timisoara:
Luni - Vineri: 10:00-19:00, Sambata: 10:00-14:00
Tel : 0256 455 555
Mobil: 0784 999 991
© 2021 Mobelhaus.com - Toate drepturile rezervate