Adresa
Facebook Twitter Instagram Youtube

4 moduri in care poti amenaja un dormitor folosind gri

Home » Blog » 4 moduri in care poti amenaja un dormitor folosind gri

 

Griul este o culoare linistitoare si foarte placuta la vedere, dar un dormitor care este amenajat integral in aceasta culoare va avea tendinta sa para plictisitor si neinteresant. Atunci cand decizi sa amenajezi o incapere in tonuri neutre, este intotdeauna indicat sa le combini cu alte culori pentru a obtine rezultatele perfecte. Din acest motiv, este bine sa adaugi cateva elemente indraznete care sa sparga monotonia si sa ofere contrast, pentru ca dormitor sa fie si sa se simta insufletit.

 

 

 

1. Gri deschis

 

 


DORMITOR BENSHEIM

 

 

Daca iti place aceasta culoare, dar iti este teama ca folosind prea mult gri vei oferi un aspect rece si neprimitor in domitor, atunci foloseste nuante mai calde precum gri deschis cu tente maronii. Peretii in aceasta culoare vor avea un aspect contemporan, modern, evitand, astfel, raceala nuantelor mai inchise. Poti, spre exemplu, sa combini draperii gri cu un covor intr-o culoare mai indrazneata si o oglinda sau un tablou deasupra patului. Vei oferi, in acest mod, personalitate si sarm.  

 

 

 

2. Perete de accent

 

 


DORMITOR CARLSSON

 

 

Daca nu te incanta ideea unui dormitor care sa aiba toti peretii vopsiti intr-o nuanta intensa de gri, dar vrei sa ii oferi camerei un punct de interes, atunci poti oricand transforma peretele din spatele patului intr-un perete de accent gri. O nuanta intensa de gri inchis este alegerea ideala in aceasta situatie pentru ca este destul de intensa incat sa se afirme singura, dar destul de neutra incat sa obtii o atmosfera de liniste. Combina peretele cu un pat cu tablie gri si perne cu model pentru un plus de eleganta.

 

 

 

3. Dormitor modern

 

 


DORMITOR HELENE PLUS

 

 

Un dormitor in nuante de gri, negru si tonuri neutre ofera un aspect care accentueaza stilul modern, daca ai optat pentru acesta in dormitor. Adauga modele si texturi diferite pentru a incalzi aspectul general si pentru a oferi un aer de confort incaperii. In afara de alb, griul este o alegere foarte des intalnita printre dormitoarele moderne pentru ca, in combinatiile potrivite, reuseste sa adauge un aer futuristic.

 

 

 

4. Combina gri cu niste culori vibrante

 

 


DORMITOR MOITA

 

 

Daca vrei neaparat sa integrezi griul in dormitor, dar nu iti doresti o camera plictisitoare si monotona sau, dimpotriva, iti plac culorile indraznete, dar nu vrei sa ai o camera in culori preponderent intense, atunci solutia este aceeasi: combina gri, alb si o culoare intensa.Niste perne, asternuturi sau un covor colorat vor inveseli instantaneu camera. Adauga-ti culoarea preferata intr-un dormitor gri si vei obtine o camera insufletita si vesela.

 


Möbelhaus | Mobileaza-ti casa cu stil!
Abonare Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si promotii Mobelhaus
Intracom Trading Company S.R.L.
Calea Lugojului 2 Timisoara

Luni - Vineri: 10:00-19:00,
Sambata: 10:00-14:00

Tel : 0256 455 555
Mobil: 0784 999 991
© 2024 Mobelhaus.com - Toate drepturile rezervate
FacebookInstagramYoutube