Adresa
Facebook Twitter Instagram Youtube

5 noptiere pentru un dormitor modern

Home » Blog » 5 noptiere pentru un dormitor modern

 

 

Atunci cand vorbim de amenajarea unui dormitor, noptierele sunt o necesitate. Pe langa faptul ca joaca un rol estetic si te ajuta sa definesti designul camerei, ofera personalitate, este si o piesa de mobilier functionala. Le poti folosi pentru o lampa ca sa adaugi lumina sau depozitezi lucrurile de care ai nevoie aproape de pat. Indiferent ca alegi sa folosesti o noptiera sau doua, sunt un aspect important pe care nu trebuie sa il neglijezi, chiar daca nu sunt piese de mobilier cheie precum patul sau dulapul. Ele vor completa aspectul si vor intari stilul in care ai ales sa decorezi camera. Iata cateva modele de noptiere care vor defini stilul modern al dormitorului tau:

 

 

 

1. Noptiera DORA

 

 

 

 

Daca ai ales sa iti decorezi dormitorul intr-un stil minimalist si vrei sa redai simplitatea cat de mult se poate, atunci noptiera DORA este o optiune foarte buna pentru tine. Este practica, dar cu un design care sa intretina atmosfera minimalista a dormitorului, fiind ideala pentru a aseza diverse elemente decorative pe ea.

 

 

 

2. Noptiera DOLCE

 

 

 

 

Avand o nuanta de gri foarte la moda in ultimii ani, noptiera DOLCE reuseste sa surprinda perfect esenta unui aspect modern, dar extrem de elegant, fiind o extensie a personalitatii oricarui dormitor. Dispune de spatiu pentru depozitare pentru ca tu sa poti tine lucrurile mici, dar importante aproape. De asemenea, lemnul este o completare ce intareste aspectul sofisticat pe care il doresti in dormitor.

 

 

 

3. Noptiera SOFIA

 

 

 

 

Elementele decorative si piesele de mobilier in culori de bijuterii sunt o alegere foarte populara, pentru ca reusesc sa confere oricarei incaperi un aer luxos si sofisticat. Noptiera SOFIA te va ajuta sa obtii aceasta atmosfera, fiind o noptiera cu un design modern, dar luxos ce aduce stilul si eleganta la tine in dormitor. O poti combina cu elememte decorative cu aspect metalic in tonuri aurii pentru un plus de impact vizual.

 

 

 

4. Noptiera ZENIT

 

 

 

 

Daca doresti un dormitor neconventional, care sa surprinda atat personalitatea ta, cat si a camerei tale, atunci noptiera ZENIT este exact ceea ce cauti. Cu un design deosebit, dar indraznet, va deveni instant una dintre atractiile principale ale dormitorului tau. Iti ofera si mai mult spatiu pentru elementele decorative, fiind o completare directa a patului tau, reusind, astfel, sa creezi un tot unitar si sa obtii, in acelasi timp, aspectul modern pe care il cauti.

 

 

 

5. Noptiera BERIA

 

 

 

 

 

Daca iti plac foarte multe piesele de mobilier din lemn, cu un design simplu, atunci te sfatuim sa ai in vedere noptiera BERIA. Aspectul de lemn va conferi dormitorului tau un aer modern, dar natural, intrucat lemnul ne va duce mereu cu gandul la natura, la copaci, dar si la durabilitate si rezistenta.


Möbelhaus | Mobileaza-ti casa cu stil!
Abonare Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si promotii Mobelhaus
Intracom Trading Company S.R.L.
Calea Lugojului 2 Timisoara

Luni - Vineri: 10:00-19:00,
Sambata: 10:00-14:00

Tel : 0256 455 555
Mobil: 0784 999 991
© 2024 Mobelhaus.com - Toate drepturile rezervate
FacebookInstagramYoutube