Adresa
Facebook Twitter Instagram Youtube

Adaugă culoare terasei tale urmând 7 pași simpli

Home » Blog » Adaugă culoare terasei tale urmând 7 pași simpli

 

 

Terasa ta, ca fel ca orice altă încăpere din casă, are nevoie de culoare pentru a se simți plină de viață, dar și pentru a deveni spațiul perfect de relaxare. Tocmai din acest motiv este important să scoți în evidență terasa nu doar prin culorile oferită de plante și natură, ci și prin design pentru a te asigura că reflectă personalitatea ta și atmosfera pe care îți dorești să o transmită. Introdu piese de mobilier și elemente decorative în tonuri echilibrate pentru a crea locul perfect în care să-ți petreci timp alături de prieteni și familie în zilele călduroase de vară. 

 

 

Folosește culori primare îndrăznețe sau culori tropicale

 

 

 

Deși este mai variată gama de mobilier pentru exterior în culori neutre sau inspirate din lemn, vei găsi și mobilier în culori primare îndrăznețe sau în culori tropicale, dacă sunt pe gustul tău. Nu este obligatoriu să optezi pentru mobilier în diverse nuanțe de alb sau de crem, dacă acestea nu sunt pe gustul tău. Culorile puternice vor fi și practice, întrucât spre deosebire de alb, murdăria se va vedea mult mai greu și va fi mai ușor de întreținut, cu atât mai mult că terasa este locul în care mobila este mai predispusă la deteriorare.

Indiferent că vrei să adaugi o culoare în tendință sau culoarea ta preferată, există suficiente opțiuni din care poți alege. Plecând de la culoarea de baza poți crea o paletă de culori pe baza căreia îți poți decora terasa. Folosește-ți atât gusturile persoane, cât și imaginația pentru rezultate spectaculoare.

 

Fii atent la împrejurimi

 

 

 

 

Având în vedere faptul că modurile în care poți adăuga culoare terasei tale sunt nelimitate, este bine ca înainte de a integra culoarea respectivă, să îți faci un plan pentru a vedea ce se potrivește cel mai bine cu tine și ceea ce dorești să obții. Tocmai de aceea este foarte important să ții cont și de modul în care arată împrejurimile terasei. Folosește culoarea casei pentru a determina ce culori vor arăta bine în combinație cu aceasta. Și culorile plantelor și ale florilor sunt un punct de plecare bun pentru că te vor ajuta să decizi dacă dorești să contrastezi mobilierul cu aceste culori sau dorești să le armonizezi. Odată ce te-ai hotărât asupra unei palete de culori, îți va fi mult mai ușor să alegi piesele de mobilier în concordanță cu aceasta.

 

Adaugă culoare folosindu-te de scaune și fotolii

 

 

 

Culoarea nu trebuie să fie dată doar de elementele decorative precum pernele, păturile sau covoarele. Îți poți însufleți terasa folosindu-te de piese de mobilier colorate, iar cea mai bună modalitate este prin intermediul scaunelor sau a fotoliilor. Vei avea la dispoziție diferite materiale și designuri din care poți alege, de la modern, la tradițional, de la nuiele împletite, până la lemn. Totul depinde de viziunea ta asupra terasei și modul în care dorești să arate. De asemenea, dacă spațiul îți permite, poți inclusiv adăuga un hamac colorat. Va adăuga textura și culoare, dar va fi și o modalitate excelentă pentru a te relaxa.

 

 

Adaugă culoare folosindu-te de mese

 

 

 

La fel ca scaunele sau fotoliile, și mesele de exterior pot însufleți o terasă, având în vedere varietatea de modele și culori din care poți alege. Dacă preferi ca scaunele să fie într-o nuanță neutră, atunci orientează-te către mese cu un aspect deosebit, în culori pline de viață. Cu cât iese în evidență mai mult și se diferențiază de restul pieselor de mobilier, cu atât mai bine. Mesele tip mozaic sunt o variantă foarte bună, pentru că nu vor adăuga doar culoare, ci și personalitate.

 

 

Adaugă culoare folosindu-te de umbrele

 

 

 

Deși sunt elemente funcționale, nu înseamnă că este singurul scop pe care îl servesc. Umbrelele pot fi și un mod în care să adaugi culoare terasei tale, întrucât ai la dispoziție diverse modele și culori din care poți alege. Folosește o umbrelă într-o culoare îndrăzneață pentru a determina un punct de interes și decorează restul terasei în jurul acesteia. Astfel, pe lângă faptul că te vor proteja de soare, vor deveni și o piesă cheie care va aduce la viață terasa.

 

 

Folosește perne colorate

 

 

 

Dacă îți dorești să îi oferi terasei tale un pic de culoare, dar nu ești dispus să investești prea mult în acest sens, atunci cea mai bună soluție pentru bugetul tău este îmbrăcarea fotoliilor și canapelelor cu perne în culori vii. Sunt accesibile ca preț, le poți schimba ușor atunci când te saturi de culoarea respectivă și, cu siguranță, vor oferi un aspect inedit, plin de viață și de personalitate, iar terasa ta se va simți complet schimbată.

 

Folosește un covor colorat

 

 

 

Covorul este un element decorativ pe care îl poți folosi pentru a întregi designul atât în interior, cât și în exterior. Diferența dintre ele este doar materialul din care sunt confecționate, având în vedere faptul că sunt folosite în medii diferite. La fel ca în casă, și afară te poți folosi de un covor colorat pentru a obține aspectul pe care îl cauți. Va arată extrem de bine indiferent că îl folosești de sine stătător sau că îl asortezi cu pernele.


Möbelhaus | Mobileaza-ti casa cu stil!
Abonare Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si promotii Mobelhaus
Intracom Trading Company S.R.L.
Calea Lugojului 2 Timisoara

Luni - Vineri: 10:00-19:00,
Sambata: 10:00-14:00

Tel : 0256 455 555
Mobil: 0784 999 991
© 2024 Mobelhaus.com - Toate drepturile rezervate
FacebookInstagramYoutube