Adresa
Facebook Twitter Instagram Youtube

Cum sa integrezi culoarea verde in designul interior

Home » Blog » Cum sa integrezi culoarea verde in designul interior

 

 

Verdele este una dintre cele mai la moda culori la ora actuala in materie de design interior pentru ca este o culoare versatila ce aduce personalitate in orice casa. Aceasta culoare inspirata din natura are foarte multe nuante din care poti alege: de la puternice si indraznete, la calde si subtile, avand capacitatea de a transforma incaperea in functie de nuanta pentru care ai optat. Sunt foarte multe moduri in care poti insera aceasta culoare la tine in casa pentru ca, asa cum spuneam, este destul de versatila incat sa arate bine nu doar in cazul elementelor decorative, ci si al pieselor de mobilier sau al peretilor.

Verdele poate fi o culoare calda sau rece, in functie de nuanta aleasa. Un factor important este si camera in care alegi sa o folosesti, dar si lumina naturala pentru ca pot modifica modul in care vei percepe aceasta culoare in incapere. Orienteaza-te catre nuante care sa se potriveasca cu atat cu dimensiunea si aspectul camerei, cat si cu atmosfera pe care o doresti. Daca vrei sa adaugi aceasta culoare, dar nu stii cum, iata cateva moduri prin care poti integra nuantele de verde in locuinta ta pentru cele mai bune rezultate:

 

 

Verde inchis

 

 


CANAPEA BERGEN VELVET 2

 

 

Un verde inchis, in nuanta inspirate din bijuterii este optiunea ideala pentru un living sau un dormitor indraznet. Creeaza instant o atmosfera eleganta si sofisticata, indiferent de dimensiunea incaperii. Cu toate acestea, daca optezi pentru o nuanta foarte inchisa, atunci va fi alegerea ideala in incaperi de dimensiuni mari. Poti transforma peretele cu patul intr-un perete de accent folosind aceasta nuanta. O alta modalitate prin care poti folosi verdele inchis in nuanta smaraldului este in living, adaugand o canapea de catifea sau perne in verde smarald care vor arata foarte bine pe o canapea din piele. Chiar daca folosesti verdele in cantitati mici, va face o diferenta in orice incapere, fiind  o culoare care se afirma.

 

 

 

Verde pastel

 

 


COLTAR LAGOS

 

 

Daca doresti sa redai luminozitate si sa obtii un aspect aerisit, atunci verdele pastel este alegerea perfecta pentru tine. Este o nuanta care inspira confort si liniste, ceea ce inseamna ca se va potrivi de minune in dormitor sau chiar si in baie pentru ca duce catre un ton neutru. Este o alegere buna si intr-un dormitor minimalist. Foloseste asternuturi de pat in verde pastel daca doresti sa adaugi un pic de culoare, fara sa interferezi cu paleta originala de culori. De asemenea, daca ai optat pentru un living in stil vintage, atunci aceasta nuanta se va potrivi de minune pentru a intari stilul eclectic al camerei si pentru a aduce un pic de viata si culoare.

 

 

 

Verde cald

 

 


PAT MASSA

 

 

Atunci cand vine vorba sa decorezi folosind nuante calde de verde, opteaza pentru o nuanta care are subtonuri de galben sau de portocaliu. Aceasta nuanta va oferi camerei tale atat energie, cat si sentimentul de reinnoire si de proaspat. Este o alegere buna pentru orice incapere in care vrei sa adaugi interes si personalitate, fara a folosi culori mult prea indraznete sau vibrante. Astfel, vei obtine un aspect care sa te faca sa te simti in comuniune cu natura, serenitate si multa buna dispozitie.

 

 

 


Möbelhaus | Mobileaza-ti casa cu stil!
Abonare Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si promotii Mobelhaus
Intracom Trading Company S.R.L.
Calea Lugojului 2 Timisoara

Luni - Vineri: 10:00-19:00,
Sambata: 10:00-14:00

Tel : 0256 455 555
Mobil: 0784 999 991
© 2024 Mobelhaus.com - Toate drepturile rezervate
FacebookInstagramYoutube