Adresa
Facebook Twitter Instagram Youtube

Cum sa profiti de lumina naturala

Home » Blog » Cum sa profiti de lumina naturala

 

O incapere ce dispune de foarte multa lumina naturala reuseste sa creeze atmosfera de una singura. Din acest motiv, multe persoane care isi construiesc o casa de la zero opteaza pentru ferestre mari, din pamant pana in tavan, pentru ca o incapere insorita va reusi mereu sa ne bine-dispuna. Daca te afli printre norocosii care dispun de multa lumina naturala si nu stii exact ce sa faci cu ea si cum sa o folosesti cel mai bine in avantajul tau, atunci iata cateva sugestii de design:

 

 

1. Tempereaza lumina

 


COLTAR PANAMA L

 

Ferestrele mari ofera un aspect foarte placut intr-o incapere, cu atat mai mult daca acea incapere este livingul. Cu toate acestea, poate deveni si foarte deranjata daca este mult prea puternica, mai ales in anumite activitati de zi cu zi precum sa te uiti la tv, sa iei masa sau pur si simplu sa te relaxezi. Tempereaza lumina folosind perdele lungi in culori neutre pentru a acoperi integral fereastra. Daca in continuare simti ca te deranjeaza, atunci adauga pe langa perdele si niste draperii din material gros si opac.

 

 

2. Adauga plante suculente

 

Lasa-ti imaginatia sa curga libera si improvizeaza tot felul de suporturi in care sa iti agati plantele suculente. Daca, totusi, nu esti un mare fan al plantelor care atarna sau livingul nu iti ofera aceasta posibilitate, atunci adauga o masa care sa fie in concordanta cu stilul incaperii in care sa iti expui toate plantele. Te poti juca cu diverse forme si modele de vaze si plante sau poti face chiar tu aranjamentele acasa. Oricum ar fi, plantele sunt mereu o idee buna si se vor bucura din plin de toata lumina naturala pe care o vor primi.

 

 

3. Amenajeaza-ti biroul de lucru langa geam

 


CANAPEA PLAY

 

Indiferent ca lucrezi in permanenta de acasa sau doar ocazional, ia in considerare amenajarea unui birou in fata celei mai luminoase ferestre pe care o ai in casa. Poti opta catre un aspect minimalist si extrem de bine organizat pentru eficienta, iar in combinatie cu lumina naturala vei obtine un plus de productivitate in activitatile pe care le ai. Pe langa acestea, va arata si extrem de bine din punct de vedere al designului.

 

 

4. Creeaza o zona pentru citit

 


FOTOLIU GUSTO

 

Profita de soare si de caldura in timp ce stai asezat in cel mai confortabil fotoliu pe care il ai, amenajandu-ti un spatiu in care sa te bucuri mereu de o carte buna. Transformandu-ti fereastra intr-o zona confortabila si relaxanta te va incuraja sa iti dedici timpul unor activitati mai productive precum cititul. Adauga langa o masuta de cafea si o lampa si vei obtine combinatia ideala indiferent ca ai parte de zile senine sau ploioase. Cititul va deveni o placere pentru oricine in acest colt de rai.

 

 

5. Vopseste in negru peretele cu geamul

 


DORMITOR SIEGEN

 

Combinatia dintre o fereastra mare si extrem de luminoasa si un perete de accent negru iti va oferi un aspect elegant, dar  in acelasi timp foarte modern. Vei obtine un efect ideal intr-o incapere minimalista, mai ales daca vorbim despre living. Daca nu esti un mare fan al culorilor deschise si sterse, atunci alege o culoare inchisa si misterioasa precum negrul, iar livingul sau dormitorul tau nu vor arata nicicand mai bine.

 


Möbelhaus | Mobileaza-ti casa cu stil!
Abonare Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si promotii Mobelhaus
Intracom Trading Company S.R.L.
Calea Lugojului 2 Timisoara

Luni - Vineri: 10:00-19:00,
Sambata: 10:00-14:00

Tel : 0256 455 555
Mobil: 0784 999 991
© 2024 Mobelhaus.com - Toate drepturile rezervate
FacebookInstagramYoutube