Adresa
Facebook Twitter Instagram Youtube

Ghid de cumpărare în funcție de piesele de mobilier

Home » Blog » Ghid de cumpărare în funcție de piesele de mobilier

 

 

Atunci când dorești să investești bani în piesele de mobilier trebuie să știi exact ceea ce ai nevoie, pentru a cumpăra produsul perfect pentru tine. Fiecare piesă de mobilier are anumite caracteristici pe baza cărora tu vei determina dacă este sau nu alegerea potrivită pentru tine. Și deși există niște reguli generale atunci când achiziționezi mobila, reguli pe care probabil le știi deja, există și niște parametri mai specifici pe care trebuie să îi iei în considerare. Fiind, de multe ori, investiții semnificative, trebuie să ai niște cunoștințe de bază pentru a nu avea neplăceri. Nimeni nu-și dorește să se trezească în situația în care canapeaua mult visată se dovedește a fi complet nepotrivită în livingul său, odată ce o aduce acasă. Din acest motiv, am adunat pentru tine câteva reguli în funcție de piesele de mobilier, de care să ții cont înainte să îți investești banii în acestea.

 

 

Canapeaua sau colțarul

 

 


COLȚAR CU REGLAJ ELECTRIC TIGA

 

Canapeaua sau colțarul sunt unele dintre cele mai importante piese de mobilier pe care le vei achiziționa pentru locuința ta, tocmai din acest motiv, înainte de a le cumpăra, trebuie să te asiguri că ai ales modelul potrivit ție și casei tale.

O canapea potrivită pentru o persoanĂ sau un cuplu nu este, de multe ori, potrivită și pentru o familie în care există copii mici sau animale de companie. Din acest motiv, este important să ai în vedere acest aspect și să te gândești foarte bine cine va folosi canapeaua. Pentru că, deși poate îți dorești un material fin și deschis la culoare, se poate să nu fie cel mai potrivit pentru copiii mici sau pentru animale, pentru că va exista posibilitatea să se păteze.

De asemenea, canapeaua sau colțarul trebuie să se potrivească cu stilul în care restul livingului este amenajat, pentru a evita un aspect care nu este corent. Dar, în același timp, trebuie să coincidă și cu gusturile tale personale, ceea ce nu va fi prea greu având în vedere gamele diversificate pe care le vei întâlni în magazin sau online. Va fi aproape imposibil să nu găsești ceva care să respecte toate cerințele tale.

La fel ca în cazul tuturor pieselor de mobilier, și atunci când cumperi o canapea sau un colțar trebuie să te asiguri că vei lua doar piese de calitate, care nu doar vor arăta foarte bine, ci se vor păstra intacte în timp. Durabilitatea și rezistența sunt aspecte foarte importante ale mobilei, tocmai de aceea este bine să investești doar în calitate.

 

 


COLȚAR EXTENSIBIL DENVO

 

Canapeaua sau colțarul extensibil sunt opțiuni ideale pentru persoanele care doresc să-și transforme ocazional livingul în cameră de oaspeți. Și în acest caz, vei găsi foarte multe opțiuni, în funcție de spațiul de care dispui. O canapea de două sau trei locuri va deveni fără niciun efort un pat confortabil pentru două persoane. Cu toate acestea, să ai în vedere faptul că modul în care este construită canapeaua și materialele folosite sunt cruciale pentru o canapea rezistentă și confortabilă.

 

 

Patul

 

 


PAT TAPIȚAT GINO

 

Înainte de a cumpăra un pat, trebuie să ai în vedere faptul că un pat confortabil este o piesă de mobilier esențială pentru un somn odihnitor. Dar, chiar și așa, un pat nu îți oferă doar atât. Servește și drept punct de interes în designul dormitorului, ceea ce înseamnă că trebuie să alegi un model care îți place și care se potrivește perfect cu stilul pe care l-ai ales în cameră. Partea bună este că există atât de multe modele, încât ai posibilitatea să faci alegerea perfectă pentru tine, indiferent că vrei un model simplu și minimalist sau înclini către ceva tradițional sau clasic. Indiferent că dorești un pat pentru tine, pentru adolescenți sau copii mici, orientează-te către ceva care să îți placă, care să fie confortabil și care să aibă dimensiunea potrivită pentru spațiul în care îl vei folosi.

 

 

 

Patul supraetajat

 

 

 


PAT SUPRAETAJAT MOCHA

 

 

Înainte de a cumpăra un pat supraetajat, trebuie să iei în considerare gusturile copiilor tăi și ceea ce aceștia au nevoie. Având în vedere faptul că acest tip de paturi vor fi folosite pentru copii mai mari de 5 ani, aceștia vor vrea probabil să îți spună părerea despre modelul pe care și-l doresc. Dar, bineînțeles, tu vei fi cel care va lua decizia finală în funcție de spațiu, buget, măsurile de siguranță pentru a găsi cea mai eficientă opțiune.

 

 

 

Scaunul de birou

 

 


SCAUN DE BIROU DIRECȚIONAL CONSUL

 

 

Scaunul de birou este o piesă de mobilier în primul rând funcțională și abia după estetică. Este o investiție serioasă pentru oricine petrece multe ore lucrând de acasă. Tocmai din acest motiv trebuie să te asiguri că alegi un model care să fie extrem de confortabil și care să-ți susțină spatele într-o poziție corectă. Asigură-te că este un model la care poți ajusta înălțimea șezutului pentru a avea loc la birou și care poate fi mutat ușor. Cel mai important aspect în alegerea scaunului de birou este susținerea lombară, întrucât un scaun cu susținere bună îți va ține spatele într-o poziție comodă, dar corectă.

 

 

 

 

Scaunul de luat masa

 

 


SCAUN DINING CHERRY VELVET

 

 

Scaunele de dining trebuie să fie atât confortabile, cât și cu un design deosebit, care este complementar cu restul locuinței având în vedere că nu îl vei folosi doar atunci când mănânci. Există șanse mari să petreci timp cu familia sau prietenii la masă. Tocmai de aceea trebuie să-i acorzi importanță și să îl alegi în funcție de confort, dimensiunea camerei și designul acesteia.

 

 


Möbelhaus | Mobileaza-ti casa cu stil!
Abonare Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si promotii Mobelhaus
Intracom Trading Company S.R.L.
Calea Lugojului 2 Timisoara

Luni - Vineri: 10:00-19:00,
Sambata: 10:00-14:00

Tel : 0256 455 555
Mobil: 0784 999 991
© 2024 Mobelhaus.com - Toate drepturile rezervate
FacebookInstagramYoutube