Adresa
Facebook Twitter Instagram Youtube

Livrarea comenzilor

 
Home » Suport clienti » Livrarea comenzilor

Intracom Trading Company SRL poate asigura livrarea mobilierului comandat atat in Timisoara cat si in intreaga tara.

Transportul mobilierului la domiciliu va fi programat in functie de graficul intern de livrari.
Dupa trimiterea comenzii, veti fi contactat telefonic de catre departamentul nostru de vanzari pentru a stabili toate detaliile de livrare. Livrarea se efectueaza cu mijloace auto, prin firme de transport colaboratoare sau curierat rapid, iar produsele vor fi livrate pana in fata imobilului in care dumneavoastra aveti domiciliul sau sediul (pana unde are acces masina firmei de transport), atata timp cat nu este o zona cu acces auto restictionat sau care sa necesite un aviz de de circulatie special (exemplu zone pietonale) sau traversarea unui rau cu bacul (exemplu: localitatiile din Delta Dunarii).

 

1. Costuri de Livrare pt comenzile facute in showroom.

Timisoara si metropolitan (Dumbravita, Covaci, Giarmata, Mosnita, Giroc, Chisoda, Ghiroda, Remetea, Bazos, Bucovat, Sanandrei):

- Pana in fata imobilului sau pana unde este acces cu masina costul transportului este de 190 de lei

Pentru comenzile facute online site-ul calculeaza automat costul transportului. 
 

In tara livrarea mobilierului se face prin firme de transport colaboratoare (nu firme de curierat). Doar livrarea accesoriilor (nefragile) se realizeaza prin firme de curierat. Livrarea produseleor se va face pana in fata imobilului sau pana unde are acces  masina, atata timp cat nu este o zona cu acces auto restictionat sau care sa necesite un aviz de de circulatie special (exemplu zone pietonale) sau traversarea unui rau cu bacul (exemplu: localitatiile din Delta Dunarii). Clientul are obligatia ca la primirea marfii sa se organizeze pentru descarcarea produselor din masina. Nu este de datoria soferului sa descarce marfa din masina. Clientul este raspunzator de descarcarea manipularea si transportarea coletelor in locuinta. Costurile unei livrari variaza intre 100 lei si 300 lei in functie de valoarea produselor achizitionate. In momentul in care plasati comanda pe site costul transportului se va calcula automat.   

 

2. Termen de Livrare

     Dupa confirmarea comenzii si a platii se stabileste impreuna cu clientul saptamana in care se face livrarea.
     Desi incercam zilnic sa satisfacem nevoile tuturor clientilor nostri, nu putem garanta livrarea la ore fixe din zi. In schimb clientul va primi, un interval orar in care se va face livrarea. 
     Pentru clientii care doresc livrari urgente sau la ore fixe, la costurile de livrare deja prezentate se pot adauga cheltuieli suplimentare.

 

3. Conditii de livrare

- Transportul este asigurat doar pana in fata cladirii clientului sau pana in cel apropiat punct in care masina poate parca corect din punct de vedere legal, fara a intra intr-o zona cu acces restrictionat sau care sa necesite un aviz special. Clientul trebuie sa se asigure ca are cu cine sa descarce si sa transporte marfa livrata. Transportul produselor de la masina pana la locuinta cumparatorului nu este obligatia conducatorului auto. 
- Daca marfa nu poate fi livrata din cauza clientului (adresa incorecta, numar de telefon gresit etc) intreaga raspundere pentru neplacerile cauzate de intarzieri, apartine clientului.
- Mobilierul se livreaza la colet. Coletele includ feroneria si instructiuni de montaj. In cadrul pretului prezentat in pagina de produs nu se include si montajul.
- Comenzile se preiau, se prelucreaza si livreaza in limita resurselor disponibile si in functie de graficul intern de livrari.
- Nu ne asumam raspunderea pentru intarzierile datorate cauzelor de forta majora (inundatii, cai de acces inzapezite, impracticabile etc). In acest caz, transportul se va reprograma in functie de posibilitatile de transport.

 

4. Livrare cu verificare:

Cumparatorul are obligatia de a verifica integritatea produselor primite la preluarea din masina firmei de transport si de a semna si mentiona pe procesul verbal sau CMR daca este vreun produs neconform.

Daca produsele receptionate (dulapuri, comode, paturi, doar cele din gama produselor fabricate din PAL sau MDF) au in colete foarte multe placi sau foarte multe piese si este imposibila verificarea coletelor in interior, orice necomformitate a pieselor care se afla in mijlocul coletelor se poate sesiza, la deschiderea pachetelor, in maxim 24 ore de la primire, inainte de a se incepe montajul produsului. Orice neconformitate descoperita se comunica Vanzatorului detaliat la adresa de mail sesizaremobelhaus@yahoo.com si totodata se vor atasa fotografii cu piesele necomforme, pachetul respectiv, etichetele lizibile si precum si poza cu marcarea lor pe schita de montaj.

Nu se iau in calcul reclamatiile la care s-a inceput sau s-a incercat montajul  sau reclamatiile la care le lipsesc elementele de identificare.

Nu se iau in considerare reclamatiile facute la produsele tapitate voluminoase dupa transportarea lor in locuinta, exista riscul ca materialul sa se detrioreze in urma manipularii. Toate produsele tapitate trebuie verificate de fata cu reprezentantul firmei de transport.

De asemenea nu se iau in considerare reclamatiile ulterioare facute la blaturile de sticla, ceramica, etc..., ale meselor sau masutelor. Aceste blaturi trebuie verificate in prezenta soferului (curierului) si orice mentiune referitoare la vreo neconformitate trebuie mentionata pe scrisoarea CMR sau pe AWB-ul curierului. Din cauza faptului ca aceste produse necesita o atentie mai mare in timpul manipularii iar noi nu putem controla manipularea produselor in urma livrarii este esential ca verificarea sa se faca in prezenta reprezentantului firmei de transport.

 

5. Politica de returnari

     Potivit legislatiei in vigoare, clientii (persoane fizice) au dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului. Orice retur trebuie sa fie precedat de o notificare a intentiei de retur. Aceasta notificare se poate face pe mail sesizaremobelhaus@yahoo.com in termenul prevazut de lege. Returul trebuie sa fie insotit de urmatoarele documente: factura, chitanta (curier), notificare. Clientii trebuie sa mentioneze în notificare daca doresc rambursarea banilor sau schimbarea produsului. In cazul in care nu se respecta toate conditiile de retur, ne rezervam dreptul de a nu accepta returul.

     În cazul retragerii din contract, consumatorul este responsabil în ceea ce privește diminuarea valorii bunurilor care rezultă din manipularea lor, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării bunurilor. În cazul în care bunul returnat prezintă ambalaj original deteriorat sau incomplet, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri electrice, accesorii lipsă, certificate de garanție lipsă, consumatorul este responsabil în ceea ce privește diminuarea valorii bunurilor. Înainte de a returna produsul vă rugăm să protejați ambalajul original cu folie pentru ambalat din plastic stretch sau cu o cutie din carton. Nu tăiați ambalajul original și nu lipiți etichete sau scotch pe acesta.

       Valoarea produselor folosite, cu urme de uzură (pete, zgârieturi, îndoituri, fisuri, lovituri etc.) se accepta retur numai dupa aducerea lor la conformitate, implicand  costurile de igienizare, cosmetizare,reparare, înlocuire a eventualelor piese deteriorate și aducere la o formă comercială în vederea vânzării ca produs Recondiționat / Refurbished. Valorea finală se stabilește în funcție de valoarea pieselor ce trebuie înlocuite și a manoperei de recondiționare sau ca diferența dintre valoarea inițială a produsului nou și valoarea de revânzare a produsului folosit.

       Valoarea produselor cu ambalajul original deteriorat (carton șifonat și/sau rupt și/sau tăiat și/sau găurit și/sau ud și/sau cu urme de etichete, bandă adezivă, pix, marker etc.) se diminuează cu valoarea aducerii la conformitate.
Valoarea produselor cu ambalajul original lipsă sau incomplet (de exemplu: suporți de siguranță, elemente de protecție din carton sau polistiren etc.) se diminuează conform valoarii aducerii la conformitate.

      Orice modificare a starii produselor sau deteriorarea ambalajului original a acestora ce face imposibila vanzarea produsului ca nou, duce automat la aplicarea proceduri de returnare supusa unor taxe de readucere a produselor la starea in care au fost livrate.
Diminuarea se aplica intre  10%-90% din valoarea initiala a produsului. Taxa de diminuare va fi comunicata catre client dupa receptionarea si examinarea produselor retur.

      In cazul exercitarii dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face in cel mult 14 zile de la retur. In acest cost intra doar valoarea produselor, nu si transportul aferent returului sau costul altor servicii.

     Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna: produsele executate dupa specificatiile consumatorului, produsele distinct personalizate, produsele care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid sau produsele comandate online care sunt ridicate direct din magazin. In cazul produselor executate la comanda clientul poate pierde avansul achitat daca din motive ce nu tin de vanzator comanda nu a putut fi finalizata la timp si livrarea nu s-a putut face.

     In cazul in care Clientul solicita inlocuirea produsului cu unul identic, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale. In cazul in care Clientul a returnat un produs si solicita inlocuirea, iar Intracom Trading Company SRL nu dispune de un produs identic pentru inlocuire, aceasta va oferi Clientului contravaloarea produsului sau alt produs in cazul in care Clientul accepta acest lucru. In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre Client. In cazul solicitatii unui alt produs se va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump. In situatia in care clientul opteaza pentru un produs mai ieftin, diferenta de pret nu se va returna. Aceste dispozitii se aplica conf. O.U.G. 34/2014.

Möbelhaus | Mobileaza-ti casa cu stil!
Abonare Newsletter
Fii la curent cu ultimele noutati si promotii Mobelhaus
Intracom Trading Company S.R.L.
Calea Lugojului 2 Timisoara

Luni - Vineri: 10:00-19:00,
Sambata: 10:00-14:00

Tel : 0256 455 555
Mobil: 0784 999 991
© 2024 Mobelhaus.com - Toate drepturile rezervate
FacebookInstagramYoutube